Het is niet alleen de grijze lucht, de dagelijkse files en de regen die u langzaam beginnen te irriteren. Het is ook het ondernemersklimaat, de ambtelijke beperkingen, het schoolsysteem en de verharding van de maatschappij. En u kent waarschijnlijk nog wel wat persoonlijke beweegredenen om ‘het roer om’ te gooien. Dat kan in Frankrijk het beste met een chambre d’Hotel; sfeervolle hotelkamers in een villa waar ook de eigenaar woont. Veel mensen kiezen voor deze vorm van vakantievieren en genieten omdat het betaalbaar en gezellig is. Frankrijk is al jaren razend populair als vakantieland bij liefhebbers van natuur, sport en lekker gezond eten.

Bed & Breakfast op 18 hectare in Haute Provence

Vindt u het leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken en u geen zorgen te maken over vergunningen? Dan is deze villa met 660 vierkante meter woonoppervlakte voor u! Aan u de keuze; blijft u dromen over een ander leven of begint u binnenkort uw eigen bed & breakfast Chambre d’Hotel in de Haute Provence?

Op de zuid-oostelijke punt van de “Alpes-de-Haute Provence” vonden wij deze geweldige villa met 660 vierkante meter woonoppervlakte en maar liefst 18 hectare grond. De uitbreidingsmogelijkheden zijn zeer interresant; u kunt op het terrein bijvoorbeeld kleine chalets neerzetten voor de verhuur of de verkoop. De plek is formidabel met een mix van het Middelandse Zee klimaat en de prachtige natuur van de Haute Provence.

Bed & Breakfast op 18 hectare in Haute Provence

Met deze bed & breakfast investering kunt u direct geld verdienen met de verhuur van een slaapzaal voor 8 personen en een luxe chambree d’hôte en bed & breakfast. Daarnaast zijn alle vergunningen afgegeven voor de afbouw van vijf Chambre d’Hôtes kamers, telkens voor 4 personen met aparte wc en badkamer, 1 slaapruimte voor trekkers, met slaapplaats voor 10 personen in beddenbakken, met douche en wc op de gang, twee grote Chambre d’Hôtes kamers, telkens voor 8 personen, met zitruimte, keuken, wc en badkamer, een gezellige ontvangstruimte tussen de twee gebouwen, 1 gelagzaal van 140 m2 met bijhorende keuken, originele pizza oven, wc’s en toog.

Bed & Breakfast op 18 hectare in Haute Provence

Het 18 hectare grote terrein bestaat uit twee delen; boven de openbare weg ligt een bos van 8 Hectare.
Onder de openbare weg ligt de Villa centraal op een oppervlakte van 10 Hectare. 
Een oprit van 400 meter brengt u vanaf de openbare weg tot bij de villa.
Het terrein is uitermate geschikt voor het aanleggen van een lavendelveld (extra inkomsten). 
Momenteel groeit er gras dat wordt onderhouden door een lokale landbouwer.

Leven en werken als een God in Frankrijk bestaat nog. Deze bed & breakfast villa met vergunningen en 18 hectare grond vindt u op 80 km van Nice en de Côte d’Azur, in de Haute Provence, dus met het zonnetje van de Provence, op 30 km van drie verschillende skistations, 60 km van de Gorges du Verdon, gelegen in de lavendel velden, middenin de natuur, uitkijkend over het dal, 15 minuten van het stadje Annot. Hier stromen jaarlijks vele tienduizenden toeristen naar toe, om te fietsen en te wandelen omgeven door indrukwekkend natuurschoon. Vraagprijs is slechts 711.000 euro, exclusief kosten notaris.

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie