Als u van Nice richting Saint Tropez rijdt, dan passeert u Cannes en vervolgens Mandelieu. Nadat u deze afslag bent gepasseerd ziet u een groene heuvel met villa’s. Op precies die plek staat deze ruime villa, op een dominante positie met een super uitzicht over de baai van Mandelieu en Cannes. Deze berg heet Minelle en is voor hen die letterlijk en figuurlijk op stand willen wonen. Meer over Mandelieu vindt u hier.


Charmante familie villa met zwembad en zeezicht over Cannes

De familie villa is zoals u kunt zien een plaatje, zowel van binnen als van buiten. Op dit prijsniveau wordt nergens op bezuinigd en dat ziet u aan alles. Ieder gras sprietje, iedere lichtschakelaar, elk hoekje is perfect verzorgd en onderhouden. Strakke witte muren, mooie houten vlieren, een zorgeloze en heerlijke familie villa op 1673 m2 grond. Met een inhoud van 270 m2 kan iedereen hier zijn of haar draai wel vinden. De garage biedt plaats aan twee auto’s en u heeft verder nog 5 buiten parkeerplaatsen.


Charmante familie villa met zwembad en zeezicht over Cannes

Binnen in deze luxe villa aan de Côte d’Azur vindt u vier slaapkamers met eigen badkamer. Voor de gasten is er een bijgebouw met eigen slaapkamer en badkamer, wat het totaal op vijf slaapkamers brengt. Het zwembad ligt perfect op het Zuid Oosten, dat betekent dat u vanaf april al kunt zwemmen. Of gewoon heerlijk loungen bij de palmboom terwijl u over de zee kijkt.

Charmante familie villa met zwembad en zeezicht over Cannes

Vanaf Minelle bent u met enkele minuten per auto aan het zandstrand in Mandelieu of in Theoule sur Mer. De winkels vindt u onderaan de berg, net als diverse restaurants. Voor serieus shoppen rijdt u natuurlijk in 10 minuten ‘bord de mer’ naar Cannes en parkeert u in le Suquet. Voor wie een charmante, stijlvolle en in perfecte staat verkerende villa zoekt, is dit zeker een bezoekje waard. Heeft u interesse neem dan contact met ons op. Bel of mail met Ab en Jo op +33770186203 of mail ons op info@wonenaandecotedazur.nl

familie villa

Locatie