Charmante villa ‘English style’ in de groene heuvels bij Mandelieu, op slechts 7 autominuten van het mondaine Cannes. Deze schitterende charmante villa ‘English style’ biedt een oase van rust terwijl de drukke gezelligheid binnen handbereik is. Het uitzicht, over de baai van Cannes tot aan de toppen van de Alpen is onbetaalbaar, maar krijgt u bij de scherpe prijs. In Mandelieu vindt u naast de bekende zandstranden ook een heerlijke golfbaan én snelle toegang tot de autoroute A8. In de heuvels van Mandelieu bieden wij u deze perfecte villa met grote infinity pool aan.

Charmante villa ‘English style’ Mandelieu Capitou

Charmante villa ‘English style’ Mandelieu Capitou

De charmante villa ‘English style’ dateert uit 1902 en heeft verschillende terrassen met naar keuze zon of schaduw, verdeeld over het terrein van 2270 M2. Het huis is groot met 420 m2 woonoppervlak eb 6 tot 7 slaapkamers, U woont hier compleet discreet, letterlijk op niveau. Er zijn twee studio’s waardoor het totaal aantal slaapkamers op negen komt. Dat is nog eens een landgoed in Mandelieu, ‘on top of the mountain’.

Charmante villa ‘English style’ Mandelieu Capitou

Charmante villa ‘English style’ Mandelieu Capitou

Hier kunt u vrijwel het hele jaar buiten eten dankzij de fraai aangelegde overdekte terrassen rondom het zwembad met voldoende ruimte voor een gezellige buitenkeuken. Lekker eten en Zuid Frankrijk, dat kan nu eenmaal niet zonder elkaar. Of u nu hier verblijft voor uw vakanties of voor permanente bewoning; u vindt alles wat u nodig heeft onder handbereik. De stranden van Theoule en Mandelieu, de winkels in Cannes, twee golfbanen in Mandelieu en vele restaurants; een passende omlijsting voor deze charmante villa. Vanuit ieder raam kijkt u uw ogen uit; de charmante villa ‘English style’  is een paradijsje vlakbij de Middellandse zee.

Charmante villa ‘English style’ Mandelieu Capitou

Charmante villa ‘English style’ Mandelieu vlakbij Cannes

Meer weten? Bel met Ab en Jo in Frankrijk +33770186203 voor meer foto’s of een afspraak ter plaatse. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kostenloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Locatie