Helaas is deze Franse villa al verkocht. Zoekt u een gezellige villa in Zuid Frankrijk; neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Zuid Franse villa’s hebben iets bijzonders; een soort van luxe loomheid die u al tegemoet komt als u het erf oprijdt. Deze Zuid Franse villa in Antibes voldoet helemaal aan dat beeld en verwachting; hier voelt u zich direct thuis. Charmant en Provençaals met een eigen fruitboomgaard van 1500 m2. Hier waant u zich Rik Felderhof wanneer u, getooid met strooien hoed, de ochtendronde maakt en uw eigen citroenen, appels en sinaasappelen controleert.

 

Charmante Zuid Franse villa in Antibes met fruitboomgaard

Deze Zuid Franse villa in Antibes bestaat eigenlijk uit twee huizen, al gaat het iets te ver om dit geheel een landgoed te noemen. Maar het is wel aanlokkelijk en opent mogelijkheden voor een ‘Bed en breakfast’ of gewoon een extra huisje voor uw familie en vrienden. Dit gastenverblijf bestaat uit een woonkamer, een eetkamer met keuken, een slaapkamer, een doucheruimte, een wc en een eigen terras. Vanaf dit terras kijken de gasten dan jaloers naar het hoofdgebouw dat bijna drie keer zo groot is met 115 M2 woonoppervlakte.

 

Charmante Zuid Franse villa in Antibes met fruitboomgaard

De zonnige woonkamer heeft hier een open haard voor de spaarzame winterse avonden en ochtenden in het jaar. De woonkamer, de keuken en de eetkamer komen allen uit op grote terrassen zodat u overal het buitengevoel houdt. Op de eerste verdieping vindt u de slaapkamer, een badkamer, een wc en nog een slaapkamer welke nu als kantoor wordt gebruikt. Aan u de keuze wie waar gaat slapen. Aan de buitenkant van deze Zuid Franse villa in Antibes heeft u parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en het is zelfs mogelijk om een zwembad te installeren. Deze Zuid Franse villa in Antibes biedt u veel charme in een landelijke omgeving.

 

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

 

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

 

Property Features

  • Apart gastenverblijf 40m2
  • Elektrische poort
  • Fruitboomgaard
  • Instapklaar
  • Mogelijkheid tot zwembad
  • Wordt gemeubileerd verkocht

    Locatie