Een vrijstaande villa met zwembad, ver weg van alle drukte op zestig kilometer van Cannes in het plaatsje Claviers in de Var. Hier waant u zich werkelijk God als Frankrijk met een eigen terrein van maar liefst 4.400 M2. De villa met zwembad is landelijk gelegen en gesitueerd op slechts enkele minuten van het dorpje Clavier. Clavier is een een typisch klein dorpje met een Middeleeuwse kerk en een oud amfitheater, op zo’n 20 kilometer van Draguignan.

Claviers, 60 km van Cannes villa met zwembad

De villa met zwembad in Claviers biedt een ruime woon en eetkamer met houtkachel, een open keuken dat grenst aan een terras. Stelt u zich eens voor; hier bent u omgeven door de natuur, de vogeltjes en de warme Zuid Franse zon. In de villa met zwembad heeft u de beschikking over drie slaapkamers en drie douche ruimtes. Op het terrein kunt u desgewenst nog een carport bouwen.

Wonen in de villa betekent dat u niet dichtbij de drukte zit; het stadscentrum ligt op 3 kilometer en een winkelcentrum op zes. Afstand vanaf de luchthaven van Nice is 75 kilometer. Maar dat ritje heeft u er graag voor over!

Claviers, 60 km van Cannes villa met zwembad Claviers, 60 km from Cannes villa with pool Claviers, 60 km from Cannes villa with pool Claviers, 60 km van Cannes villa met zwembad Claviers, 60 km from Cannes villa with pool Claviers, 60 km from Cannes villa with pool

Kom naar Claviers

Interesse in deze villa met zwembad? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref LB-Claviers. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Property Features

  • buiten bbq
  • butienverlichting
  • Dubbele beglazing
  • Internet
  • tuinbesproeing
  • waterbron
  • zembad
  • Zonnescherm

Locatie