Contemporary villa met vier ruime suites, gelegen in Cascais naast Guincho. Geweldig uitzicht op zee en perfecte ligging in de buurt van de golfbanen, het centrum van Cascais, 1 km van de snelweg naar Lissabon en 30 km van de internationale luchthaven.

Deze contemporary villa is volledig op het zonnige zuiden gericht en gemaakt met de meest hoogwaardige materialen en apparatuur. De klimaatbeheersing, veiligheid en domotica is state of the art.

Contemporary villa op hoog niveau Cascais Portugal

Door de unieke vormgeving heeft u overal in huis, ook in de gangen een natuurlijke lichtval.  Badkamer o.a. uitgerust met bubbelbad voor heerlijk relaxen. De Master Suite is heeft een jacuzzi op het terras met uitzicht op zee; het leven kan slechter.

Contemporary villa op hoog niveau Cascais Portugal

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer aan de Middellandse zee voor een snelle en betrouwbare aankoop en woning zoekservice in Portugal. Met onze lokale partners helpen we u het huis te vinden dat u zoekt. Kies voor onze professionele zoekservice als u wilt investeren in luxe onroerend goed in Portugal.

Ons team begeleidt u ook in Portugal door al het papierwerk tot de handtekening op het kantoor van de notaris. Geniet van onze one-stop service in de zon! Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl U kunt ook gebruikmaken van ons huis kopen contactformulier.

 

Meer huizen in Portugal

Met onze luxe aanbiedingen in Portugal voegen we een extra hoofdstuk toe aan onze internationale portfolio voor mensen die houden van de zon, de zee en een internationale levensstijl. Ontdek op onze internationale site een kleine selectie kwaliteit villa’s en appartementen in Portugal. 

Locatie