De gerenoveerde villa Corbara op Corsica biedt een super zeezicht en 300 m2 woonoppervlakte. De gerenoveerde villa Corbara is gelegen in Balagne, op enkele minuten van Calvi en de Ile Rousse. De villa Corbara heeft een prachtige entree, een indrukwekkende salon met uitzicht op zee en een terras dat overloopt in de tuin. Het dak, de terrassen en de isolatie van de villa Corbara zijn gerenoveerd met oog voor detail en met de beste materialen.

Corsica: gerenoveerde villa Corbara met super zeezicht

In de villa wijn 3 slaapkamers met eigen badkamers; waarvan 1 slaapkamer met zeezicht. U kunt de zee vanuit iedere hoek van het huis zien, zelfs vanuit de meter Chef keuken die is uitgerust met top apparatuur van het merk Boffi.  Een groot kantoor is natuurlijk aanwezig voor de ondernemers in huis, maar kan ook worden gebruikt als vierde slaapkamer met zeezicht ent toegang tot de tuin. De villa heeft overal omkeerbare airco, dus koel in de zomer en warm in de winter.  De tuin is onder architectuur aangelegd en voorzien van een beregeningsinstallatie met agrarisch water, dus geen beperkingen in de zomer.

Corsica: gerenoveerde villa Corbara met super zeezicht

In de tuin is een klein gastenverblijf met 1 slaapkamer, een badkamer en een apart toilet. Er is een aparte opslagkamer in cottage stijl f-voor bijvoorbeeld het tuin gereedschap en de ligbedden. Als u van tuinieren houdt, dan wilt u hier nooit meer weg. Uiteraard staat er in de tuin een zomerkeuken, een groot zonnedek terras om het maximale uit de zonnige zomers te halen.

Kom naar Corsica!

 

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie