Zeldzaam mooi, deze grote luxe villa met zeezicht vanaf de heuvels in Pinarello. In totaal zeven kamers waarvan vier slaapkamers met vier en-suite badkamers. Het totale woonoppervlakte is maar liefst 400 m2. Uw villa op Corsica ligt perfect, zonder zijzicht op buren. Een waar paradijs bovenop de berg met ruim 300 m2 buiten terrassen voor optimaal genieten.

Corsica: grote, luxe villa met zeezicht Pinarello

In de grote, luxe villa met zeezicht geniet u van het uitzicht en de ruime kamers waaronder een grote keuken en huiskamer met grote open haard. Het zwembad is net zo ruim van opzet als de villa met een formaat van 14 x 8 meter. Het zwembad heeft een fraai houten dek en een zomerkeuken. Vanaf uw eigen terrein heeft toegang tot de baai van Pinarello. Maar u hoeft niet weg; uw villa is voorzien van alle luxe en gemak zoals een eigen gym. Heeft u belangstelling? Wij leiden u graag and over het terrein van 2700 m2.

Kom naar Corsica

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie