Dit historisch landgoed Oletta biedt u een luxe villa voorzien van alle grandeur voor een bijzonder leven op Corsica. En de historische waarde is onbetaalbaar. De villa is gebouwd in 1987 door de consul Jean Baptiste Marinacce-Cavallacce (1871-1921). Landgoed Oletta straalt nog steeds de klasse uit van weleer met weelderige grote kamers die u zelden in een villa aantreft. In totaal 14 kamers waarvan 7 slaapkamers staan tot uw beschikking, met 420 m2 woonoppervlak op Corsica.

Het terrein rondom historisch landgoed Oletta is 1723 m2 en is voorzien van een groot verwarmd zwembad. Er is ook een apart gebouw voor de tuinman of uw eigen butler. De tuin is uiteraard ontworpen door een professionele architect om de schoonheid van de villa te omlijsten. De parkeerplaatsen bij de villa zijn overdekt met abri.

Corsica: historisch landgoed Oletta met zeezicht

Comfort, luxe, elegantie en rust zijn de sleutelwoorden voor dit historisch landgoed op Corsica. Absoluut eerste klas onroerend goed van zeldzame klasse op slechts 25 minuten van Loretta airport in Bastia. Binnen tien minuten bent u bij de stranden en de haven van het gezellige Saint Florent, bekend en geliefd om de vele winkels en restaurants.

Het historisch landgoed op Corsica is uniek en biedt naast zeven slaapkamers en zeven badkamers een prachtige koloniale salon, een tv media kamer, een riante eetkamer en een enorme Master Chef keuken.

Kom naar Corsica 

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

 

Property Features

  • a dining room
  • a large Master Chef kitchen
  • a tv media room
  • salon/bar
  • seven bathrooms
  • seven bedrooms

    Locatie