Corsica: landgoed Bonifacio met ruimte voor 2 extra villa’s

Voor wie op zoek is naar een ruim landgoed op Corsica, met ruime villa én de mogelijkheid om nog eens twee villa’s te bouwen. Deze super villa op landgoed Bonifacio heeft een unieke bouwlicentie voor 2 extra villa’s. Het landgoed Bonifacio is zeer compleet met een bewoonbare oppervlakte van 160 m², verdeeld over een mooie eetkamer, een grote woonkamer, 4 slaapkamers en 3 badkamers. De villa heeft een kelder, airconditioning in alle kamers en een groot terras van 30 vierkante meter. Met de Master Chef keuken is uw leven compleet.

Corsica: landgoed Bonifacio met ruimte voor 2 extra villa’s

In totaal zijn er meer dan 200 vierkante meter terrassen om van het buitenleven op Corsica te genieten. Het domein heeft 5200 vierkante meter. en is volledig gesloten en omgeven met typische Bonifacio rotsen. De villa met alarm heeft 2 gesloten garages en een parkeerplaats voor tien auto’s. Het landgoed Bonifacio ligt op slechts tien minuten van de stranden van Maora en Santa Manza.

Corsica: landgoed Bonifacio met ruimte voor 2 extra villa’s

De schoonheid is dat het terrein helemaal plat en beplant is. In het ideale geval kunt u nog twee villa met een elk 150 m² bouwen. De vergunningen zijn er, dus als u van het goede leven en een bouwproject wil beginnen op uw landgoed Bonifacio op Corsica, dan wordt dit uw nieuwe stek. Op slechts vijf minuten van het centrum van Bonifacio.

Kom naar Corsica!

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie