Een luxe villa op unieke locatie geeft u alle discretie en ruimte die u mag verwachten in Poggio d’Oletta. Vijf kamers over 140 m2 maakt deze villa tot een prachtig object. Het ligt royaal in de heuvels van Saint Florent, met prachtige uitzichten over de zee en de bergen van Corsica. Wie hier woont, ziet in een oogopslag al het moois van dit bijzondere eiland.

Corsica: luxe villa op unieke locatie Poggio d’Oletta

Het ontwerp is buitengewoon; een huwelijk tussen een authentiek stenen huis aan de buitenkant en strakke moderne vormgeving aan de binnenkant. Vijf kamers, een grote salon, een volledige ingerichte Amerikaanse keuken en overdekte terrassen voor heerlijke diners in de buitenlucht. Parkeren kunt u met twee auto’s in de garage. Deze luxe en discreet gelegen villa ligt op tien minuten afstand van Saint Florent en dertig minuten van Bastia airport.

Corsica: luxe villa op unieke locatie Poggio d’Oletta

De villa is volledig voorzien van airconditioning en beveiligd met een alarminstallatie. De tuin heeft een automatisch bewateringssysteem en is geheel omheind voor uw privacy. De luxe villa heeft een groot zwembad met een opmerkelijke pergola die de romantiek en robuuste stijl van de villa perfect weergeeft. Exclusiviteit heeft zijn prijs en het complete dossier delen we alleen op aanvraag. De kwaliteit en klasse van deze villa is een van de beste op Corsica. Wij leiden u graag rond op Corisca voor een bezoek aan deze en andere villa’s.

Kom naar Corsica

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie