Prachtige villa in Porto Vecchio op het eiland Corsica, voor de kust van Zuid Frankrijk. Totaal zes kamers, verdeeld over 220 M2 woongenot en luxe. De Porto Vecchio luxe villa heeft drie verdiepingen en daardoor een speelse indeling. Het uitzicht over de baai van St Cyprien is geweldig en verveelt nooit. Wonen op Corisca is wonen in balans met de natuur.

Corsica Porto Vecchio luxe villa met uitzicht St Cyprien baai

De entree en villa is optimaal is beveiligd en heeft een stijlvolle entree. Er is een aparte eetkamer en diverse terassen voor lange zomeravonden. De villa is ideaal om extra gasten te ontvangen; er is een vrijstaand appartement van 40 M2. Ook handig voor een au-pair.

Corsica Porto Vecchio luxe villa met tennisbaan

De Porto Vecchio luxe villa heeft uiteraard een groot zwembad, een poolhouse, een garage en een parkeergelegenheid voor tien auto’s. De tuin is onder architectuur aangelegd en beschikt over een uitgebreid bewatering systeem. Het uitzicht vanuit de villa of vanaf het terras is adembenemend; u kijkt uit naar de stranden en het centrum van Porto Vecchio en de baai van St. Cyprian.

Corsica Porto Vecchio luxe villa met uitzicht St Cyprien baai

Interesse in deze Corsica Porto Vecchio luxe villa met uitzicht op de St Cyprien baai?

Kom naar Corsica!

Geïnteresseerd in deze bijzondere villa in Porto Vecchio? Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie