Cote d’Azur villa te koop in de rustige heuvels boven Antibes

Wanneer u deze villa betreedt, bekruipt u direct dat heerlijke Cote d’Azur zomervakantie gevoel. Deze grote villa bevat 220 vierkante meter leefruimte en een fijne ambiance. Als u een luxe villa in Zuid Frankrijk wil kopen, in een rustige wijk, dicht bij Antibes het internationale dorpje met zijn grote jachthaven, de vele bars en restaurants, kom dan even binnen kijken!

Cote d’Azur villa te koop in de rustige heuvels boven Antibes

De ingang is op het hogere deel van de Cote d’Azur villa en begint met een voordeur (uiteraard) daarna de hal en woonkamer (totaal 50 m2) dat u naar het terras in de zon brengt. Een aantal stappen verder omhoog, kunt u aan tafel in de eetkamer met een eigen westelijk gelegen terras west en een kantoor. Iedereen in Zuid Frankrijk houdt van lekker eten en staat graag lang in de keuken; iets wat u goed kunt doen in de volledig uitgeruste keuken met een toegang tot het terras. De master slaapkamer met badkamer en suite en een tweede slaapkamer met douchekamer en suite is ook op dit niveau gevestigd.

Cote d’Azur villa te koop in de rustige heuvels boven Antibes

Dan gaan we met de trap naar beneden in de Cote d’Azur villa en passeren de was- en opslagruimten. Iets verder naar beneden staan we dan op de werkelijke begane grond, met een slaapkamer appartement (70 m2) met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Dit appartement kan gemakkelijk worden omgezet in 2 aparte slaapkamers met badkamer en suite. Er is volop ruimte! Op de begane grond kunt u genieten van de ‘Infinity pool’. De garage heeft ruimte voor twee auto’s, en op de parking heeft u plaats voor nog eens drie auto’s.

Geïnteresseerd in deze prachtige Cote d’Azur villa met uitzicht op zee, in de heuvels boven Antibes? Met zijn 6 kamers, waaronder 4 slaapkamers, ruime garage en infinity pool, een heerlijke woning!

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Cote d'Azur villa, antibes, vallauris, rustig gelegen, heuvels, zeezicht, 4 slaapkamers, zwembad, dubbele garage, te koop, zuid frankrijk, vakantiehuis, ruim,

Locatie