Het leven in Golfe Juan speelt zich voornamelijk af rondom de fijne zandstranden. Hier geniet u van een heerlijke vakantie met de vele strandrestaurants. Binnen enkele minuten bent u bovendien in Cannes of Juan les Pins, dus u kunt letterlijke alle kanten op. Geliefd bij jong en oud; is Residence Desirade in Golfe Juan. Vanuit dit neo-Provençaals gebouw loopt u in enkele minuten naar het strand en winkels. Dit twee slaapkamer appartement is rustig gelegen op de begane grond van dit recent gebouwde appartementsgebouw.

Desirade Golfe Juan twee slaapkamer appartement

Het Desirade Golfe Juan twee slaapkamer appartement heeft een moderne decoratie, een fijn terras en een eigen tuin op het Zuiden. U beschikt bovendien over een parkeerplaats en garage.

De residentie biedt voor haar bewoners niet alleen luxe, rust en een mooie ligging maar ook een zwembad, een jeu de boules terrein waar u gezellig de lokale sport uit beoefenen. Desirade Golfe Juan is ideaal als vakantieverblijf en tevens goede investering!

Desirade Golfe Juan twee slaapkamer appartement Desirade Golfe Juan twee slaapkamer appartement Desirade Golfe Juan twee slaapkamer appartement Desirade Golfe Juan twee slaapkamer appartement Desirade Golfe Juan twee slaapkamer appartement Desirade Golfe Juan twee slaapkamer appartement

Kom naar Golfe Juan

Interesse in het Desirade appartement? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref LM-Desirade. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie