Tussen Cannes en Theoule vindt u Mandelieu, een vriendelijk dorpje met heerlijke zandstranden en veel locals die daar nooit meer weg willen. In dit Mandelieu bieden wij u deze contemporary villa aan, met een panoramisch uitzicht over zee. Het is de ideale woning voor wie graag hoog en droog zit  maar toch binnen tien minuten overal bij wil zijn. De winkels vindt u dan ook op vijf minuten, de Croiestte in Cannes op 15 minten en de luchthaven van Nice is slechts 30 minuten weg. Hier woont u in alle rust en geniet u van de voortreffelijke indeling.

De contemporary villa met verwarmd zwembad beschikt over ruime en zonnige kamers. In totaal drie slaapkamers en drie badkamers en een garage voor twee auto’s. Vanaf het terras bij het zwembad heeft u een heerlijk uitzicht over Cannes, Mandelieu en de zee. De afwerking van de contemporary villa is van zeer hoge kwaliteit in een strakke vormgeving met hoge plafonds.

Contemporary villa te koop Mandelieu

In domein Mandelieu, contemporary villa met verwarmd zwembad

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

Meer foto’s of direct een afspraak maken? Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Contemporary villa te koop Mandelieu

Meer huizen aan de Côte d’Azur

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod.

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Nieuwsbrief aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur 

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

 

Property Features

  • Panoramisch uitzicht
  • Verwarmd zwembad

Locatie