Ligging

Deze prachtige ruime woning is gelegen in Cala Tarida. Het ligt op loopafstand van het zandstrand van Cala Tarida, diverse beachclubs en restaurants. Binnen 10 minuten rijden zijn er verschillende strandjes te bereiken. San José is te bereiken met ongeveer 15 minuten rijden en Ibiza stad en het vliegveld met ongeveer 25 minuten. De woning heeft zowel aan de voor- als achterkant een ruime tuin, en tevens is er een dakterras aanwezig met schitterend uitzicht.

Inrichting

Via de entree wordt de keuken en de living bereikt. De living kent een zit- en eetgedeelte en biedt grote schuifdeuren naar de tuin toe. Op deze verdieping is tevens de 1e slaapkamer met badkamer ensuite te vinden, welke directe toegang heeft tot de tuin. Tevens is er naast de living nog een ruime badkamer gelegen met wastafel, bad en toilet.

Met de trap naar boven wordt een zeer ruime hal bereikt, welke momenteel wordt gebruikt als tweede living. Eventueel biedt deze ruimte de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. Vanuit deze ruimte kunnen de 2e, 3e en 4e slaapkamers worden bereikt. De 2e en 3e slaapkamers zijn momenteel voorzien tweepersoonsbedden en zijn zorgvuldig gedecoreerd. De 4e slaapkamer is momenteel als kantoor ruimte ingericht, maar biedt ook voldoende ruimte om te worden gebruikt als tweepersoons slaapkamer. Via deze ruimte is via de deur naar buiten het dakterras te bereiken. Vanaf het dakterras is er prachtig uitzicht over de omgeving met veel groen, en zelfs in de verte nog een beetje zeezicht.

De woning beschikt over een zeer ruime tuin met ruimte voor een zwembad, een groot terras en tevens is er een garage aanwezig waar indien gewenst een auto in kan.

Aanvullende informatie

De woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden

Locatie