Woon zoals de King of the Hill. Of de Queen natuurlijk. Deze Super Cannes villa in eigentijdse stijl is gesitueerd boven aan een heuvel, vanwaar u over Cannes en de Middellandse zee uitkijkt. Boven aan deze heuvel, temidden van het groen en hangend boven de zee, vindt u deze Super Cannes villa in eigentijdse stijl, die geheel gerenoveerd is met behulp van de mooiste materialen. De aangelegde tuin van meer dan 5000 m2 is ontworpen om bij de modern eigentijdse stijl van het huis aan te sluiten, en creëert een architectonische wisselwerking. Er heeft nog niemand in gewoond, dus u kunt de eerste zijn!

Super Cannes villa in eigentijdse stijl 

Rondom deze villa in eigentijdse stijl in Cannes is een groot terrein, dat perfect is uitgerust om ieder moment van de dag te kunnen genieten. Grote, platte gebieden waar u kunt zitten, eten, dansen en natuurlijk zwemmen. De woning heeft een groot zwembad, een poolhuis en houten zonnedekken. Als u ook in Cannes wilt wonen, maar u wel van anderen wilt onderscheiden, dan is deze eigentijdse villa in Cannes echt iets voor u. U heeft bovendien de garantie dat het uitzicht altijd groen en vrij blijft want uw tuin grenst aan een beschermde groene zone.

Wordt u de eerste bewoner van deze moderne Super Cannes villa?

Super Cannes villa in contemporary stijl 

Laten we even binnen kijken naar de details. Het uitzicht is panoramisch richting zee met een zuidwestelijke oriëntatie. Bijgebouwen: 1 Garage, 1 Poolhuis.

Begane grond: 1 Entrée (met garderobe en gasten wc’s), 1 Woonkamer (met toegang tot een overdekt terras), 1Eetkamer (met toegang tot overdekt terras en poolhuis), 1 Keuken (toegang tot terras), 1 Slaapkamer (met badkamer), 1 Slaapkamer (met badkamer met douche), 1 Bijkeuken.

Eerste verdieping: 1 Hoofdslaapkamer (met kleedkamer en bad/douchekamer en toegang tot terras), 1 Slaapkamer (met badkamer met douche en toegang tot het terras). Voorzieningen: Elektrische rolluiken, Sprinklersysteem, Elektrische poort, Zwembad, Airconditioning.

Wordt u de eerste bewoner van deze moderne Super Cannes villa?

Kom naar Super Cannes

Meer foto’s of een bezichtiging afpsreken? Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Property Features

  • Air-conditioning
  • contemporary style
  • Electric gate
  • Electric shutters
  • recently renovated
  • Sprinkler system
  • Swimming pool

Locatie