Cannes Champfleuri is een van de meest geliefde residenties en niet alleen om de geweldige ligging. Hier wonen mensen die het zich kunnen veroorloven om ‘top of the bill’ van de Côte d’Azur te genieten. In Cannes Champfleuri zijn 98 appartementen het gehele jaar door bewoond en 225 appartementen worden gebruikt als tweede woning. Deze locatie is natuurlijk perfect voor verhuur, door de ideale ligging en de extra’s zoals een service desk, een schitterend eigen park met veel verschillende tuinstijlen, een heerlijk zwembad en een tennisbaan. Een tweede woning met veel ruimte en een onbetaalbaar uitzicht op luxe niveau in Cannes vindt u in Champfleuri.

Wij hebben een appartement op 6e etage van hetzelfde gebouw te koop met bovenstaand uitzicht; de vraagprijs is 3.100.000 euro. De indeling is gelijk aan onderstaande beschrijving, met als verschil dat het appartement op de 6e etage compleet gerenoveerd is met parketvloer. U kunt gewoon beide appartementen bekijken en dan zien of het hogere uitzicht de moeite waard is. Wij denken van wel!

Exclusief 3 slaapkamer appartement Cannes Champfleuri

De indeling van de appartementen op de 3e en de 6e etage is ruim van opzet en dat begint al bij de entree. Er is een gastentoilet, een eetkamer en een gesloten keuken die compleet is ingericht. De master bedroom met eigen badkamer komt uit op het grote terras. De andere twee slaapkamers hebben hun eigen badkamer en terrassen. De woning is voorzien van een omkeerbare airconditioning, dus warm en koude lucht. Bij dit appartement hoort een afgesloten garage en een kelder voor opslag. Op onze internationale site ziet u trouwens nog veel meer luxury apartments in Cannes.

Voor een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via info@wonenaandecotedazur.nl

Exclusief 3 slaapkamer appartement Cannes Champfleuri

Meer huizen in Cannes bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Ons aanbod appartementen en villa’s in Cannes

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. Meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk leest u hier.

Locatie