Wilt u ook het liefst altijd in een hotel slapen en wonen? Luxe hotels staan immers altijd op de beste plekken en hebben van die heerlijke grote zalen en suites. In Agay kunt u deze wens in daden omzetten want we hebben het laatste art-deco penthouse voor u te koop op een heel bijzondere plek. Geheel in Art-deco stijl werd dit voormalige luxe hotel en sterren restaurant omgebouwd tot een super luxe residentie waar exclusiviteit op het hek staat geschreven.

Het penthouse bevindt zich aan de Oostkant waar vanuit u een ongekend mooi zeezicht heeft. Het dakterras is groot en uiteraard zonnig, al staat er wel een vaste overkapping want schaduw is ook kostbaar in Zuid Frankrijk.

Exclusief art-deco penthouse direct aan zee Agay Saint Raphael

Exclusief art-deco penthouse direct aan zee Agay Saint Raphael

Aan het eind van de swingende jaren ’20, de extravagante periode waarin alles Art-Deco was werd dit hotel gebouwd. Deze stijlvolle dame heeft na een complete renovatie en extra vleugel haar grandeur van weleer terug gekregen. En u kunt hier wonen, direct aan zee! In een smaakvolle art deco vormgeving zijn slechts 21 uitzonderlijke appartementen te koop in de stijl die als adellijk aanvoelt. Wilt u wonen op een uitzonderlijke locatie aan zee, tussen Cannes en Saint Tropez dan is dit uw kans.

Exclusief art-deco penthouse direct aan zee Agay Saint Raphael

Exclusief art-deco penthouse direct aan zee Agay Saint Raphael

Het art-deco penthouse heeft drie ruime slaapkamers en een schitterende living, in totaal 145 m2. Daarbuiten heeft u een loggia terras van 28m2 en boven uw hoofd, op het dak met interne toegang heeft u het sublieme dakterras van 143 m2. Dit type penthouse heeft eigenlijk alles; het ligt geweldig aan zee, uw heeft een groot dakterras en vrij uitzicht. En de prijs is in verhouding tot andere penthouses, betaalbaar. Tel daarbij de luxe services toe die u in de residentie aantreft, en u wilt vast even komen kijken.

Mail, bel of WhatsApp ons op +33770186203 en we maken graag een afspraak.

 

 

 

Location