Zeer luxe appartement in Nice, de hoofdstad van de Cote Azur; een unieke kans om op een unieke en historische plek te wonen die altijd was voorbehouden aan de elite, de burgermeesters en andere notabelen aan de Franse Riviera. Discreet gelegen in de heuvels van Gairaut biedt dit unieke en goed beveiligde domein een ideale uitvalsbasis richting Nice, Cannes en Monaco.

Door het qua natuur ongerepte domein loopt een oude Romeinse weg, nu een wandelpad met authentieke historische sporen. Na honderden jaren is de zonnewijzer nog steeds aanwezig, net als de vele cipressen, citroen en amandelbomen. Het zijn de stille herinneringen aan de glorieuze historie die deze locatie heeft opgebouwd. Als u hier bent, voelt u de krachtige energie van glorie en macht.

Maximale privacy en services

Met dat gevoel voor glorie en macht wordt in 2017 precies op deze plek een select aantal villa’s gebouwd; geschakeld met maximale privacy en services. Alle superlatieven kunt u afvinken; hier vindt u werkelijk alles wat u mag verwachten aan een exclusief, uniek en zeer luxe appartement in Nice. De appartementen zijn gelegen in vijf moderne villa’s van elk twee verdiepingen. De glazen schuifpuien kunnen geheel wegdraaien zodat u een totaal ervaring heeft van binnen buitenleven. De glazen balustrades dragen extra bij voor een ongestoord vrij uitzicht over de groene heuvels van Nice tot aan de Middellandse zee.

luxury villa apartments Nice

Zeer luxe appartement in Nice met zeezicht

Op het geheel omheinde domein met concierge heeft u ook de beschikking over een sport- en fitness school, een golfbaan en een tennisbaan. Ideaal, als u een buitenhuis zoekt aan de Cote d’Azur om bij te komen en u wilt geen tijd verliezen met reizen naar uw favoriete bezigheden. Hier heeft u alles onder handbereik; zelfs een heerlijke infinity pool. Vanuit dit ruime zwembad heeft u uitzicht op zee; u voelt zich als een keizer uit het Romeinse Rijk. Zij kozen deze plek niet voor niets uit om hier hun buitenhuis te bouwen.

Vanzelfsprekend zijn alle appartementen voorzien van grote oppervlakten voor zowel wonen als slapen. De terrassen zijn gemiddeld 135 vierkante meter groot en bieden uitzicht van Cap Ferrat tot aan Antibes. De kwaliteit van dit appartement is gelijk aan een zeer luxe contemporary style villa, maar dan zonder de zorgen voor het onderhoud.

Zeer luxe appartement in Nice met zeezicht 

Met uitzicht op de Baie des Anges in Nice, kunt u kiezen uit appartementen tot vier slaapkamers inclusief een master bedroom met aparte badkamers en dressing. Uw appartement is uitgerust met stijlvolle zonwering om maximale schaduw te genereren. Als u een gekoelde fles witte Chardonnay uit uw wijnkelder haalt en deze opent op uw zonovergoten terras, dan mag u terecht proosten op zoveel goeds in uw leven.

Wilt u meer weten over de beperkte beschikbaarheid, de ligging en de plattegronden? Wij nemen u graag mee naar dit onbekende deel van Nice aan de Cote d’Azur voor een rondleiding door dit magnifieke domein.

2 slaapkamers ca 91 m2 oppervlak vanaf € 910.000

3 slaapkamers ca 140 m2 oppervlak vanaf € 1.660.000

4 slaapkamers ca 176 m2 oppervlak vanaf € 1.860.000

U kunt uiteraard ook nog appartementen met elkaar schakelen om een groter oppervlak te krijgen.

Maak een afspraak voor dit zeer luxe appartement in Nice met zeezicht in Zuid Frankrijk
luxury villa apartments Nice

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Property Features

  • facing Baie des Anges
  • fitness and gym
  • golf course
  • historic Roman location
  • infinity pool
  • splendid sea view from Cap Ferrat to Antibes
  • unique artefacts

Locatie