Super Cannes is eigenlijk Cannes op haar best. Hoog boven de drukte woont u hier majestueus op een dominante positie. Deze zeer ruime villa in Provençaalse stijl is gebouwd op zondermeer de beste plek die wij ooit hebben bezocht; vanaf hier heeft u rondom vrij uitzicht van de Engelenbaai in Nice tot aan de Cap d’Antibes. Deze unieke villa Super Cannes heeft zeer ruime volumes; bijna 400 m2 woonoppervlak, genoeg voor de complete familie met aanhang. De complete villa Super Cannes is voorzien van airconditioning, een tuinberegeningsinstallatie en een alarm.

Exclusief wonen: unieke villa Super Cannes met 360 graden uitzicht

Exclusief wonen: unieke villa Super Cannes met 360 graden uitzicht

Rondom de unieke villa Super Cannes ligt een groot vlak terrein. Dat is zeker hier in de bergen van Cannes een ander uniek gegeven. In theorie kunt u hier zelfs met een helicopter landen en uw gasten welkom heten. Er zijn zelfs twee apart gastenverblijven; een huis en een appartement van zo’n 80 m2, vlakbij het zwembad en poolhouse. Mogen wij u even virtueel rondleiden?

Op de begane grond is de ingang (met gastentoilet), 1 Woonkamer (met open haard / eetkamer), 1 Keuken, 3 ruime en zonnige Slaapkamers, 1 badkamer (/ douche ensuite), 2 douchekamers (en suite). Op de eerste etage vindt u 2 lichte slaapkamers, 1 badkamer (/ douche). Op het tuin niveau zijn de wasruimte en een kelder. Aan bijgebouwen heeft u een garage voor 2 auto’s en 4 parkeerplaatsen. Het gastenhuis bij deze unieke Villa Super Cannes heeft een begane grond met 1 Entrée, 1 Woonkamer, 1 Keuken, 1 slaapkamer, 1 doucheruimte en op tuin niveau: 1 slaapkamer, 1 badkamer (en suite). Het gasten appartement bevindt zich op tuin niveau met 1 Woonkamer, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Dit is een zeer ruime karakteristieke villa op een unieke locatie met super uitzicht. Zoekt u een familie villa in Cannes, da moet u deze unieke villa Super Cannes zeker komen bekijken!

Koop uw tweede woning in Super Cannes

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen in Super Cannes aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie