Op zoek naar een ideaal vakantie appartement dicht bij de zee in Juan les Pins? U kunt de sleutel van dit gerenoveerde appartement in Juan les Pins binnen twee maanden ophalen bij de notaris! Juan les Pins is de perfecte plek voor een onbezorgde strand vakantie. Met Cannes en Nice in de buurt geniet u maximaal van de Côte d’Azur. Dit appartement is in 2018 geheel gerenoveerd en ligt in een veilige residentie met prachtig park van 2,5 hectare met twee zwembaden. Een mooie omgeving voor een wandeling in de schaduw of voor uw kinderen om te spelen.

Gerenoveerd twee slaapkamer appartement Juan les Pins in park met zwembad

Gerenoveerd twee slaapkamer appartement Juan les Pins met zwembad

Dit goed gerenoveerde vakantie appartement ligt op de bovenste verdieping en bestaat uit een ruime woon- en eetkamer, een open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers met douche, 2 toiletten, een terras op het oosten en een eigen parkeerplaats. In het 2,5 hectare grote park bij dit vakantie appartement in Juan les Pins zijn 2 heerlijke zwembaden. De residentie zelf ligt op loopafstand van de stranden en alle winkels.

Gerenoveerd twee slaapkamer appartement JLP met zwembad

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie