Strak vormgegeven contemporary Villefranche villa op een van de meest gefotografeerde locaties tussen Nice en Monaco; Villefranche sur Mer. Deze Villefranche villa is mooi van buiten en zo mogelijk nog mooier van binnen. Grote oppervlakken en een living naar een ruim terras voor een geweldig uitzicht over de baai van Villefranche en Cap Ferrat. Deze compleet gerenoveerde Villefranche villa biedt het mooiste van de Côte d’Azur; stijl, klasse en een uitzicht dat nooit gaat vervelen.

Contemporary Villefranche villa te koop

Er zijn in de prachrige moderne villa drie ruime slaapkamers met ieder een eigen luxe badkamer en-suite. De badkamers komen uit op een kleine tuin. Oop het dak bevindt zich het zwembad en een terras van 50 m2. Hier is het dubbel genieten van zoveel luxe. Onder de Villefranche villa is een garage voor drie auto’s en alle voorzieningen zijn op loopafstand zoals winkels, de haven en de stranden. Villefranche is zeer geliefd bij de internationale jet-set; schrikt u dus niet als u hier bekende mensen tegenkomt. Ook zij genieten hier – net als u kunt gaan doen – van de ambiance, de gezellige restaurants in de haven en de lokale ontspannen sfeer.

Gerenoveerde contemporary Villefranche villa te koop - Côte d'Azur

Villa kopen in Villefranche sur Mer

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied; waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

 

Locatie