Prachtig gesitueerd in het meest prestigieuze deel van Mougins, deze gerenoveerde luxe stenen villa in het Zuid Franse dorpje dat bekend staat om de vele top restaurants. Uw landgoed beslaat ruim 5.000 m2 en ligt op loopafstand van het gezellige oude centrum. Dit is een buitengewoon landgoed, een mansion, een estate, een droom. Woorden schieten bijna te kort zo perfect is deze villa met de markante stenen muren.

Te koop: Gerenoveerde luxe stenen villa Mougins 7 slaapkamers

Gerenoveerde luxe stenen villa Mougins 7 slaapkamers

Aan de binnenzijde van deze villa is alles net zo perfect als buiten en van zeer hoge kwaliteit. Een zeer royaal woonoppervlakte van 540 m2 waarbinnen zeven slaapkamers en 5 badkamers zijn te vinden. Het complete landgoed is compleet uitgebouwd en gerenoveerd waardoor er een geheel nieuwe villa is ontstaan.

Te koop: Gerenoveerde luxe stenen villa Mougins 7 slaapkamers

Gerenoveerde luxe stenen villa Mougins 7 slaapkamers

Binnen zijn de ruimtes groot en zonnig, met een aparte gym ruimte, een home cinema en uiteraard een zeer complete Master Chef keuken. Vanaf uw terras, tuin of balkon, overal geniet u van een weergaloos uitzicht. U geniet ten volle van uw privacy terwijl het panoramisch uitzicht voor een unieke omlijsting zorgt; glooiende groene heuvels en natuurlijk die blauwe Middellandse zee.

Te koop: Gerenoveerde luxe stenen villa Mougins 7 slaapkamers

Op uw landgoed beschikt u over een groot formaat zwembad van 12 x 4 meter. Er is ook een guest house, ideaal voor de concierge, de au-pair of passerende vrienden. Het guesthouse is ook compleet nieuw en voorzien van living, slaapkamer en badkamer.

Te koop: Gerenoveerde luxe stenen villa Mougins 7 slaapkamers

Interesse in deze luxe stenen villa Mougins? Informeer naar de prijs en maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref #1791. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez. We zijn ook open op Corsica!

 Te koop: Gerenoveerde luxe stenen villa Mougins 7 slaapkamers

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

 

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Property Features

  • geheel vrij uitzicht
  • guesthouse
  • gym
  • home cinema
  • mogelijkheid om tennisbaan aan te leggen
  • zeven slaapkamers
  • zwembad 12 x 4 meter

Locatie