Een tweede huis in Zuid Frankrijk hoeft natuurlijk niet altijd direct aan het strand te liggen. U kunt ook de keuze maken om in een rustige woonwijk uw tweede huis te kopen, zoals in Juan les Pins. Deze bruisende stad bestaat uit Antibes en Juan les Pins en is vooral bekend om het Jazz festival, de mooie stranden en de gezellige restaurants. Antibes Juan-les-Pins combineert zowel de charmes van een historische stad als de voorzieningen van een moderne badplaats en is goed uitgerust. Het heeft een bevoorrechte locatie op 12 km van Cannes en op 18 km van de internationale luchthaven van Nice.Aan de rue Pierre Loti verschijnt in 2019 dit kleinschalige project dat door zijn laagbow van slechts twee etages, perfect in de omgeving past.

In deze rustige en zeer residentiële wijk van Juan-les-Pins, staat deze kleine residentie in een rustige tuin. Dankzij de kwaliteitssituatie biedt “Villa Loti” zijn bewoners een dubbel voordeel: geniet van de rust van een woonwijk terwijl u gemakkelijk toegang hebt tot de stranden en de drukte van het hart van Juan-les-Pins. Slechts twee verdiepingen hoog, vindt de woning zijn natuurlijke plaats in deze wijk, bestaande uit huizen en een aantal kleine gebouwen. De aangelegde gebieden, beplant met verschillende mediterrane soorten, dragen bij aan het creëren van een aangename, rustige en luchtige woonomgeving.

Gezellige appartementen in rustige woonwijk Juan les Pins

Gezellige appartementen in rustige woonwijk Juan les Pins

De afwerking is zoals bij alle nieuwbouw projecten van hoog niveau. Entreehal versierd met porcellanato tegels, decoratieve verf of gips, spiegel en wandkandelaars of schijnwerpers (volgens architectenplan). Overgangen met zandstenen tegels, automatische verlichting met aanwezigheidsmelder. Otis-lift * met cabine in spiegelversiering, voor elke verdieping, inclusief ondergrondse parkeergarage. Qua milieu moet alle nieuwbouw aan de strengste eisen voldoen. Thermische isolatie: dubbele beglazing, buitentimmerwerk en rolluiken van PVC, luiken of schuifaluminium, wanden van gevels met isolatie.
Isofonische chappe in de huidige stadia. Warmwaterproductie door individuele gasboiler. Omkeerbare warmtepomp voor verwarming en koeling van de hoofdruimten.

Gezellige appartementen in rustige woonwijk Juan les Pins

Gezellige appartementen in rustige woonwijk Juan les Pins

Entreehal heeft een luchtsluis met videofoon en digitaal slot aangesloten op elk appartement. CCTV voor hallen en toegang tot parkeerterrein.
Isoblinde overheaddeuren met massieve kern, uitgerust met A2P ** -vergrendelings- en kantelscharnieren. Lift beschermd door sleutelcontact of vigik voor toegang vanuit de kelder naar de verdiepingen. Parkeerplaatsen en -boxen met op afstand bedienbare hoofdtoegangsdeur en CCTV-camera.
Elektrische rolluiken of slingeren of glijden (volgens de plannen).

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

Meer weten over deze nieuwbouw in Juan les Pins? Vraag de brochure met meer foto’s of een plattegrond van de beschikbare appartementen in uw budget. Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie