Dit is de kans voor iedereen die graag een tweede plek aan de Côte d’Azur wil kopen. Wij begrijpen ook wel dat niet iedereen het geld heeft liggen voor een ‘pied-a-terre’ met 3 slaapkamers maar ja, een betaalbaar appartement c.q. studio in hartje Nice op slechts 450 meter lopen van de haven, dat moet u toch echt even lezen en doorgeven aan vrienden in uw omgeving. Misschien leuk voor een studerend kind of voor u zelf; voor deze prijs en met de hypotheekrente van vandaag woonde u nog nooit zo voordelig aan de Franse Riviera.

Het goedkoopste nieuwbouw appartement in Nice centrum

Het zijn allemaal kleine simpele studio’s, maar volledig ingericht met keuken, douche en kasten. De ligging is echt hartje Nice aan de Boulevard Riquier. Een nieuwe studio kopen voor 135.000 euro, het kan allemaal in de hoofdstad van de Côte d’Azur. Wonen in Nice betekent leven in een dynamische wereld vol kunstenaars en levensgenieters. Het leven is hier relaxed en al het vervoer gaat per fiets, tram of de benenwagen. De gezellige haven en het strand is altijd dichtbij.

De architectuur van dit project is strak en modern met een fraaie entreehal. De geluidsisolatie en afwerking is op hoog niveau en de appartementen zijn strak en netjes afgewerkt en worden geleverd met tien jaar garantie.

Het goedkoopste nieuwbouw appartement in Nice centrum

Investeer in een studio in hartje Nice, Côte d’Azur

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

 

Locatie