Als eigenaar van dit Golfe Juan nieuwbouw appartement kunt u hier maximaal van genieten. Kiest u straks maar uw vaste strandtent uit; heerlijk om te lunchen of te dineren met uw voeten in het zand.

Uw recent opgeleverde nieuwbouw appartement is ideaal gelegen vlakbij het centrum met alle voorzieningen. De haven, de stranden en het centrum zijn op vijf minuten afstand van de intieme residentie met zwembad. Investeren in een nieuwbouw appartement betekent tien jaar lang zorgeloos genieten van de bouwgarantie en natuurlijk de lage notariskosten; 2,5% tegen 7,5% bij bestaande bouw.

Golfe Juan modern nieuwbouw appartement met zwembad

Het hoekappartement ligt op de tweede en bovenste verdieping en heeft een weids uitzicht op natuurlijk groen in het Zuid Westen. Het Golfe Juan nieuwbouw appartement heeft een zonnige woonkamer, een moderne open keuken, drie slaapkamers, twee douche ruimtes, twee toiletten en twee parkeerplaatsen binnen het gebouw. U kunt deze parkeerplaatsen makkelijk ombouwen tot een afgesloten garage.

Golfe Juan nieuwbouw appartement Golfe Juan modern nieuwbouw appartement met zwembad Golfe Juan nieuwbouw appartement Golfe-Juan-modern-nieuwbouw-appartement-met-zwembad--slaap Golfe-Juan-modern-nieuwbouw-appartement-met-zwembad--terras Golfe Juan nieuwbouw appartement Golfe Juan nieuwbouw appartement

 

Kom naar Golfe Juan

Interesse in dit Golfe Juan modern nieuwbouw appartement met zwembad? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref LB-GJ. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Property Features

  • bovenste verdieping
  • hoekappartement
  • zwembad

Locatie