Deze ruime familie villa met super uitzicht over zee ligt in de heuvels van Mandelieu, op 15 minuten van Cannes. Vanaf uw terras of een van de vele kamers kijkt u uit over de Iles de Lerins en het Esterel gebergte. Zeer discrete ligging, met veel groen en vrijheid. De familie villa is begin 1900 gebouwd en daardoor bijzonder sfeervol en charmant met een klassieke Zuid Franse uitstraling en veel details die dit tot een bijzonder object maken.Grote familie villa Mandelieu uit 1900 met zwembad en zeezicht

Grote familie villa Mandelieu uit 1900 met zwembad en zeezicht

U beschikt over een aparte woon- en eetkamer met open haard, een aparte keuken, zes slaapkamers en twee aparte studio-appartementen. Er zijn in totaal tien kamers waarvan zes slaapkamers; groot genoeg voor een complete familie met aanhang. Er zijn 2 losse appartement/studio’s op het perceel; ideaal voor verhuur of vaste bewoning. Buiten de familie villa, in de 2400 m2 grote tuin met oude bomen vindt u een overloopzwembad en diverse mooie terrassen voor een goed boek of een goed gesprek. Charmant en authentiek voor wie echt Provençaals wil wonen aan de Côte d’Azur.

Familie villa kopen in Mandelieu Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie