Een nieuwbouw twee slaapkamer woning aan de Cote d’Azur rond de 3 ton, het kan echt wel. Tenminste, als u geen zeezicht kiest maar wel graag dichtbij de zee wilt wonen. In Cagnes sur Mer, inmiddels welbekend van het zeer populaire Polygone Riviera, het Middeleeuwse kasteel Grimaldi en de prachtige boulevard met restaurants die aan zee het hele jaar door geopend zijn kunt u kiezen uit verschillende typen appartementen, met prijzen vanaf 175.000 euro voor een studio van 31 M2 tot aan een drie slaapkamer appartement op de vijfde en bovenste etage voor 545.000 euro.

Een heerlijk nieuw appartement in Cagnes sur Mer

De nieuwbouw appartementen worden geleverd met tien jaar garantie en zoals alle nieuwbouw op onze site, wordt deze gegarandeerd gebouwd en geleverd dankzij de nationale VEFA garantie. De ligging van dit complex ligt in de wijk Val Fleuri, een rustige buurt met alle voorzieningen zoals scholen, bakkers, supermarkten etc. Loopt u dieper de vallei in, dan vindt u de lokale tennisbaan, een BMX crossfietsbaan en vele campings. U wandelt ook binnen tien minuten naar zee en bent in 8 minuten op de autoroute naar Cannes of Nice. Vanaf Nice airport bent u trouwens in tien minuten thuis dus dit is een ideale locatie voor wie niet te lang wil reizen en toch middenin het Zuid Franse leven wil wonen.

Neem contact op met Ab en Jo voor de Cagnes sur Mer brochure en de plattegronden. Bel of WhatsApp +33770186203 of email ons via info@wonenaandecotedazur.nl

Wult u meer weten over nieuwbouw kopen in Zuid Frankrijk? Wij maken graag een persoonlijke selectie en introduceren u bij ons netwerk van lokale banken voor een hypotheek op maat tot 70% van de koopprijs.

Wiilt u niets missen van de nieuwbouw projecten die de moeite waard zijn in Zuid Frankrijk? Abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief. Deze wordt maandelijks verstuurd en in de zomermaanden tweewekelijks. Aanmelden doet u hier.

Locatie