Op slechts 15 minuten van Cannes vindt u Mougins; het middeleeuwse dorpje waarvan u uitkijkt over de groene heuvels en de zee. Op een rustige locatie ligt deze stoere Mougins bastide, in een eigen parkje van 3000 m2 met vijver.

In Mougins kunt u uitermate goed genieten van de Côte d’Azur met de golfbanen, de beste restaurants en het mondaine en bruisende Cannes onder handbereik. En natuurlijk de fijne zandstranden en de strandrestaurants, maar met zo’n zwembad en vogeltjes in de boom heeft u die eigenlijk niet nodig om geheel op te gaan in de Zuid Franse levensstijl. Het leven is mooi, dat komt elke dag weer bij u op als u de luiken openslaat en u uitkijkt over uw domein.

Heerlijke Mougins bastide met parkvijver

Heerlijke Mougins bastide met parkvijver

De inhoud is 300 m2 en is verdeeld over een ruime woonkamer met 3 leefgedeelten en een geweldige MasterChef keuken. Boven biedt plaats aan vijf ruime slaapkamers, allen met eigen badkamer. Een stoere, sterke en romantische Mougins bastide die u natuurlijk graag eens wilt bekijken. Neem daarom contact met ons op voor bezichtiging.

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer bekijken zoals de Mougins bastide ?

Meer huizen in Mougins bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie