Dit is zo’n villa die in Hollywood had kunnen staan. Hij staat gelukkig in Cannes Vallauris, bovenop de heuvel en hij is te koop. Deze complete gerenoveerde villa ligt op een ideale locatie om maximaal te genieten van het beste uitzicht en de beste privacy.

Hollywood style villa Cannes Vallauris

Deze stijlvolle en gezellige familie villa ligt in een klasse woonwijk en geeft u de entourage die u zoekt in een villa die bij uw levensstijl past. Het is niet voor niets dat vele beroemdheden juist in Vallauris willen wonen vanwege de beste ligging; eerst genieten van de gezelligheid in Cannes en dan weer tot rust komen in uw eigen paleis. Vanaf hier heeft u absoluut een van de mooiste uitzichten op de Middellandse zee.

Bij binnenkomst in deze villa valt direct de ‘grandeur’ op met een grote leefruimte van zo’n honderd vierkante meter met directe toegang tot het terras en dat fabuleuze uitzicht op zee. De villa heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers en is tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Uiteraard is er een heerlijk zwembad, een Jacuzzi en een parkeerplek voor acht auto’s.

U kunt zelfs eventueel nog een dakterras toevoegen aan het geheel van zo’n 100 vierkante meter. De plannen liggen er, net als de sleutels. Wilt u meer foto’s zien of een afspraak maken voor een bezichtiging?

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca?

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Ciote d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie