Helaas, het appartement in Juan les Pins dat u zocht is verkocht. Wilt u kijken wat we nog meer voor u in Juan les Pins kunnen betekenen? Klik dan hier!

 

helaas-huis-in-zuid-frankrijk-appartement-cote-dazur-deze-is-verkocht

Zuid Frankrijk is voor sommigen Juan Les Pins. Een gezellige echte badplaats met veel winkeltjes, nachtclubs, een casino en restaurants voor ieder budget. Wie hier op vakantie gaat, hoeft zich nooit te vervelen qua vertier. Uitstapjes naar Cannes, Nice of Monaco doet u vanaf het treinstation of met een watertaxi vanuit de jachthaven. Dit zomervakantie appartement in Juan les Pins is gelegen in een rustig appartementen complex, midden in een mooi aangelegd park van maar liefst 2,5 ha. Hier heeft u naast ook de beschikking over een groot zwembad en een apart kinderspeel zwembad.

Juan les Pins appartement te koop

Dit appartement dat in Juan les Pins te koop wordt aangeboden, ligt op de 1é verdieping. Heerlijk ruim met 60 m2 en een zonnige, gecombineerde woon-, eetkamer, een moderne open keuken, 2 slaapkamers, een grote en een kleine badkamer en een tweede separate toilet. Het balkon ligt op het oosten en westen. Er is tevens een garage. Bent u niet van plan om hier het hele jaar te wonen, dan leent het appartement zich ook prima voor seizoensverhuur. Taxe Foncieres € 950€, taxe Habitation € 1100, servicekosten €160 per maand.

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

 

 

 

Locatie