In de buurt van de mooie zandstranden en trendy winkels van Juan Les Pins, bieden wij u dit juweeltje aan. Een charmante kleine villa in een beveiligd domein van slechts 17 villa’s. Drie slaapkamers en een tuin van 259 m2: een winnende combinatie voor een heerlijke vakantievilla. Deze kleine villa van Juan Les Pins biedt een woonkamer, een Amerikaanse keuken, uitgebreid met een terras en een tuin. Boven zijn de 3 slaapkamers, een badkamer en een doucheruimte plus een terras. Naast de villa is een garage en een kelder.

Juan Les Pins kleine villa in een beveiligd domein in de buurt van de zee

Een tweede huis in Zuid-Frankrijk is voor veel mensen een droom. U kunt uw tweede huis kopen in een rustige woonwijk, zoals deze kleine maar mooie villa van Juan Les Pins. Het dorp bestaat uit Antibes en Juan Les Pins en is vooral bekend om het Jazz-festival, de prachtige stranden en de gezellige restaurants. Antibes Juan-les-Pins combineert zowel de charmes van een historische stad als de voorzieningen van een modern resort en is goed uitgerust. Het heeft een bevoorrechte locatie op 12 km van Cannes en op 18 km van de internationale luchthaven van Nice.

Koop een betaalbare vakantie villa in Juan Les Pins

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie