Wordt Kaapverdië de nieuwe hippe vakantiebestemming? De statistieken voor het toerisme op dit eiland zijn ‘booming’, dus u kunt op 2 vingers uitrekenen dat een investering op Kaapverdië alleen maar in waarde kan stijgen. Ondernemend als wij zijn, kunt u voortaan bij ons villa’s van uitzonderlijke kwaliteit op Kaapverdië te koop vinden.

Kaapverdië te koop: ruime moderne villa met zwembad en vele mogelijkheden

Deze contemporary villa ligt in Praia Topo, Santo Antao en is zonder enige twijfel een van de mooiste villa’s op het eiland. Een moderne strakke vormgeving en een interieur dat aan de hoogste Europese normen voldoet, met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Deze villa is op Kaapverdië te koop voor wie van avontuur en de zon houdt! De moderne villa met 5 slaapkamers is ruim genoeg voor een groot gezin, maar u kunt hier ook prima een luxe boutique hotel van maken. Aan gemak en luxe zal het uw gasten in ieder geval niet ontbreken.

Kaapverdië te koop: ruime moderne villa met zwembad en vele mogelijkheden

Kaapverdië te koop: ruime moderne villa met zwembad en vele mogelijkheden

Op de begane grond vindt u een woonkamer en 5 slaapkamers met 4 badkamers. De woonkamer en drie slaapkamers hebben een terras met uitzicht op het verleidelijke zwembad. Deze ‘infinity pool’ heeft een riant formaat van 12,5 meter lengte met voldoende buitenruimte en lounge decks rond het zwembad met uiteraard een geweldig uitzicht op zee. Op de eerste verdieping vindt u een open keuken en woonkamer met 135 m2 aan ruimte plus een extra keukengedeelte van 17,5m2.

Het is in alle rust genieten op Kaapverdië in deze moderne villa. Vanaf de verschillende terrasen heeft u ook een geweldig uitzicht op Sao Vicente. De woning heeft een minimalistische moderne uitstraling en is uitgerust met hoogwaardige Europese inrichting en meubilair. De moderne zeer luxe villa op Kaapverdië biedt ook een prachtige wijnkelder zodat het u werkelijk aan niets hoeft te ontbreken.

Start het avontuur op Kaapverdië

Bij ondernemers gaat het bloed natuurlijk sneller stromen als u deze luxe villa met 5 slaapkamers ziet. Gaat u er zelf van genieten of maakt u er een luxe wellness resort van? De cijfers spreken in uw voordeel: toeristen uit de hele wereld komen in toenemende mate graag naar Kaapverdië. En concurrentie op dit hoge niveau is er nauwelijks, dus u kunt werkelijk iets unieks lanceren en uitbouwen.

Onroerend goed op Kaapverdië te koop

Staat een vastgoed investering in Kaapverdië op uw lijstje? Dan zijn wij u ook graag van dienst. Wilt u meer foto’s en de plattegronden? Neem contact op met Ab en Jo; wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen in het buitenland.  Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening.

Aanbod nieuwbouw en luxe villa aan zee

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in de zon en aan zee, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Location