Voor ondernemers die willen werken en genieten is de aankoop van een luxe boutique hotel het mooiste avontuur dat op hun pad kan komen. Zeker als u rekent dat naast een prachtige luxe bastide er tevens een goedlopend bedrijf wordt overgenomen. U kent het spreekwoord; 1 en 1 is 3.

De gasten die hier al jaren komen weten het als geen ander; dit boutique hotel is van zeldzame topklasse. Geraffineerde kwaliteit tot in de kleinste details; van de luxe badkamers tot aan de prachtig aangelegde tuin; alles klopt. Het uitzicht vanaf deze smaakvol ingerichte locatie is iedere dag weer als een scene uit een romantische speelfilm; met een oneindig uitzicht op Provençaalse dorpjes als Saint Baume en Saint Victoire.

Te koop luxe boutique hotel in hart van de Provence

De Provençaalse bastide is een succesvol boutique hotel op amper 30 minuten van Aix en Provence en 1,5 uur vanaf de luchthaven van Nice. Wie erop uit wil in de omgeving, kan kiezen uit omringende toplocaties zoals Gorges du Verdon, Cassis en Saint Tropez. Uw terrein van 20.240 m2 is bovendien groot genoeg voor een helicopter pad om uw gasten een snelle en moderne manier van reizen naar de kust aan te bieden. Maar wie hier komt, wil liever in alle rust genieten van het Provençaalse landschap.

Inclusief het interieur van topmerken

De compleet gerenoveerde bastide telt een woning inhoud van 445 m2 verdeeld over o.a. een ruime salon, vijf slaapkamers en twee appartementen. Het interieur behoort bij de complete aankoop en bestaat uit topmerken zoals Flamant, Manutti, Styldecor, Nautic, Miele en LaCornue.

De keuken is wat u kunt verwachten van een luxe boutique hotel dat ook graag culinair goed voor de dag komt met o.a. Miele stoom oven, dubbele koelkast, wijnkast, La Chateau kookstation en Vielli granieten werkbladen. Zelfs waar gewerkt wordt is de omgeving prachtig. En dat proeven de gasten natuurlijk.

Te koop luxe boutique hotel op 30 minuten van Aix en Provence

De tuin om de bastide heen beschikt over vele wandelpaden, een kruidentuin en een jacuzzi. En het zwembad met aparte zomerkeuken is de perfecte plek om van het compleet vrije uitzicht te genieten; een betoverend schouwspel, van zonsopgang tot zonsondergang.

Zoekt u ruimte, kwaliteit en in perfecte staat verkerende Provençaalse bastide compleet met interieur, te gebruiken als boutique hotel of voor eigen gebruik? Dat is dit zeker het bezoeken waard.

 

Boutique hotel kopen in hart van Provence

Bent u geïnteresseerd in de overname van dit luxe boutique hotel in het hart van de Provence? Wij sturen u graag meer informatie toe en maken een afspraak voor een rondleiding. Neem daarom contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie