Een moderne villa in Mandelieu is eigenlijk de ideale locatie voor wie alles zoekt. U bent dichtbij Cannes én dichtbij het mooie zandstrand van Mandelieu. Voor wie van een strandvakantie houdt is dit natuurlijk heerlijk; u wandelt zo naar uw favoriete beach club of naar de haven. Ook de winkels zijn dichtbij; in vijf minuten haalt u een vers stokbroodje.

Moderne villa in Mandelieu, op loopafstand strand 

Deze villa in Mandelieu ligt Zuid Oostelijk om maximaal van de zon te profiteren. U koopt natuurlijk een luxe villa aan de Côte d’Azur voornamelijk om de zon. Al is schaduw wel belangrijk; deze villa biedt u diverse heerlijke terrassen om te genieten van het panoramische zeezicht. De patio is bijvoorbeeld een mooie plek om rustig te lezen of gezellig te dineren. En de zomers duren lang in Zuid Frankrijk; met het verwarmde zwembad kunt u tot in november buiten genieten van uw aankoop.

Moderne villa in Mandelieu, vlakbij Cannes

Moderne villa in Mandelieu, met verwarmd zwembad

Het interieur van deze moderne villa in Mandelieu is modern en strak met veel wit. U beschikt over vier zonnige slaapkamers en drie badkamers. Uiteraard sturen wij u op verzoek graag meer foto’s toe. Het totale woonoppervlakte van deze luxe villa in Mandelieu, vlakbij Cannes is 241 m2 met een perceel grond van 1073 m2.  De villa is een mooie balans tussen klassiek van buiten en modern van binnen en is recentelijk gebouwd. De verwarming en de verkoeling komt van omkeerbare airco’s. Binnen het omheinde domein bent u in goed gezelschap; er staan nog enkele luxe villa’s met veel privacy voor iedere bewoner. Uw auto’s parkeert u in de garage en heeft u tijdens uw vakantie voor het strand in ieder geval niet nodig.

Moderne villa in Mandelieu, vlakbij Cannes

Moderne villa in Mandelieu, vlakbij Cannes

Zoekt u een koopvilla bij Cannes maar wilt u niet in de absolute drukte zitten? Dan waardeert u gemoedelijkheid van Mandelieu zeker. In Mandelieu vindt u nog een aantal interessante extra’s zoals de jet set luchthaven voor privé jets, een jachthaven waar u ook een boot kunt huren en een fraaie golfbaan.

Interesse in deze moderne villa in Mandelieu, op loopafstand strand? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref MZICA3333. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez. We zijn ook open op Corsica!

in Mandelieu

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Property Features

  • dichtbij Cannes
  • Golfbaan om de hoek
  • Jachthaven voor de deur
  • Jacuzzi
  • Panoramisch uitzicht
  • Prive jet luchthaven om de hoek
  • Verwarmd zwembad
  • vrij uitzicht

Locatie