Beaulieu sur Mer ligt verscholen in een baai en herbergt twee schitterende kleine zandstranden. Direct aan de Baai des Fourmis ligt deze villa dat voor de grondbelasting als een appartement door het leven gaat. Des te beter voor u, want de naam villa doet dit kleine paleisje aan zee niet voldoende eer aan. Binnen vindt u een zeldzame combinatie van de duurste materialen zoals exclusieve houtsoorten, marmer en graniet. Hier is duidelijk nooit bezuinigd op kwaliteit en dat straalt de villa uit.
Unieke villa direct aan zee Beaulieu sur Mer

Unieke villa direct aan zee Beaulieu sur Mer

Een woonoppervlakte van 300 m2 verdeeld over 4 slaapkamers, 4 badkamers en twee grote woon en ontvangstruimten maken deze unieke villa tot een object waar u volop van kunt genieten, al was het alleen maar door de ligging direct aan de Baai des Fourmis. Het hoofdgedeelte omvat een woon en eetgedeelte dat uitkomt op een groot terras. De keuken is uiteraard van master Chef kwaliteit. Op uw terrein van 300 m2 is een appartement van 60 m2, ideaal voor de au-pair, of uw PA. Er zijn in totaal 3 zonnige terrassen, in totaal 105 m2. Uiteraard is de villa voorzien van airco, alarm en elektrische luiken.

Unieke villa direct aan zee Beaulieu sur Mer

Unieke villa direct aan zee Beaulieu sur Mer

Binnen in de villa in Beaulieu sur Mer is een lift aanwezig en een garage waar maar liefst 12 auto’s in passen. De ideale locatie voor de serieuze klassieke autoverzamelaar. De fraaie omgeving met de ‘haut’ en ‘basse’ Corniche, de slingerende zeeweg naar Monaco is uitnodigend voor mooie ritjes in de omgeving. maar met het strand voor de deur blijft het iedere dag moeilijk om te kiezen.

Heeft u interesse in een qua uitvoering en ligging unieke villa in Beaulieu sur Mer? Neem dan contact op met Ab en Jo via +33770186203 of mail ons op info@wonenaandecotedazur.nl

Unieke villa direct aan zee Beaulieu sur Mer

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Locatie