Ontdek Juan les Pins, het door zovelen gewaardeerde kustplaatsje aan de Franse Rivièra. Bekend om zijn lange fijne zandstranden en het zachte klimaat het hele jaar door. Juan-les-Pins is ook het Mekka van de muziek cultuur dankzij het wereldberoemde muziekfestival “JAZZ in JUAN” waar legendes en grote muzikanten zoals Louis Armstrong, Nina Simone en Miles Davis de afgelopen jaren hebben opgetreden.

Juan les Pins bruist iedere zomeravond; de winkels, bars, restaurants en privé stranden zijn geopend tot middernacht. Juan les Pins biedt een geweldige culturele smeltkroes en is trots op een buitengewoon historisch erfgoed mede dankzij de koppeling aan Antibes. Neem enkele minuten om de charme van de zijstraatjes van het oude Antibes te ontdekken met zijn typische Provençaalse markt. Bewonder de majestueuze lijnen van het “Fort Carré”, gebouwd door Vauban, loop langs paden met palmbomen van de Villa Eilenroc en bekijk de mythische werken van de beroemde schilder Picasso in zijn eigen museum dat aan de oude stadswal ligt.

Laatste kans op een schitterend nieuwbouw appartement in Juan les Pins

Nieuwbouw appartement in Juan les Pins

Dankzij de ideale situatie van deze nieuwbouw residentie aan de kust van de Franse Rivièra, profiteert u van een gemakkelijke en gunstige toegang tot de belangrijkste bestemmingen van de RIVIERA met de snelweg A8, Cannes en de Croisette in 15 minuten, Nice en de beroemde Promenade des Anglais in 30 minuten, Monaco in 50 minuten … Het treinstation en openbare diensten, scholen, postkantoor zijn op een steenworp afstand van de residentie te vinden.

Laatste kans op een schitterend nieuwbouw appartement in Juan les Pins

Nieuwbouw appartement 50 meter van zee

Gelegen op slechts 50m van de zee, in een rustige en groene omgeving, bestaat deze kleine en exclusieve residentie uit 8 appartementen, 2 tot 4 kamers en een prachtig penthouse. De residentie voldoet aan de zeer veeleisende milieunormen en heeft een ondergrondse parkeergarage voor 19 autos. De resoluut eigentijdse en verzorgde architectuur roept de boog van een schip en de reisgeest op. Dit appartement was ontworpen om het comfort en de helderheid te optimaliseren; de bewoners genieten van luxueuze tuinen en grote zonnige terrassen, waarvan sommige genieten van een charmant uitzicht op de Middellandse Zee. Dit nieuwbouw project verzamelt alle elementen die u in staat stellen van een rustig bestaan ​​onder de zon van de Franse Rivièra te genieten, terwijl u garant staat voor de kwaliteit van uw vastgoedbelegging.

Kom naar Juan les Pins

Interesse in dit nieuwbouw appartement met dubbele garage op 50 meter van zee? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref VDT. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Location