Als perfect de standaard is: luxe 6 slaapkamer villa in Montauroux. Als u alleen het beste zoekt (en wilt kopen), dan is deze ruime en zeer luxe villa in Montauraoux zeker een kijkje waard. Gebouwd in een stijl die de Engelsen een mansion noemen; een indrukwekkend hoofdgebouw met een apart bijgebouw voor gasten, de concierge of de au-pair. In het hoofdgebouw vindt u 6 slaapkamers, allen met eigen badkamer waarbij de master bedroom als extra een open haard heeft.

Luxe 6 slaapkamer villa in Montauroux

Verder een woonkamer met sfeervolle open haard; een volledig ingerichte open keuken met aparte eethoek, een kantoor en aparte was ruimte. In het bijgebouw is een douche en toilet plus ruimte voorzien voor een kitchenette. In de prachtig aangelegde tuin met verschillende niveauǯs zijn verschillende Mediterrane planten te vinden. Heerlijk geurende lavendel en roosmarijn en het weidse uitzicht over de heuvels en bossen van Montauroux en Fayence zorgen ervoor dat u hier voor altijd wilt blijven.

villa, montauroux, mansion villa, montauroux, mansion montauroux-huiskamer montauroux-haard-living montauroux-master-bedroom villa, montauroux, mansion montauroux-keuken villa, montauroux, mansion montauroux-living villa, montauroux, mansion montauroux-terras villa, montauroux, mansion villa, montauroux, mansion

Luxe 6 slaapkamer villa in Montauroux

Montauroux ligt in het Oosten van de Var en grenst aan de Apes Maritimes.Het plaatsje is bekend om de vele uren zon per jaar. Vanuit Montauroux woont u centraal om binnen 40 minuten het maximale uit de Côte dǯAzur te halen; de zee is op 30 kilometer gelegen, het eerste skigebied vindt op 40 kilometer afstand ennaar het nabijgelegen Callian kunt u zelfs fietsen. Gas verwarming (tank 3000 ltr), Koken op gas, Open haard in master bedroom, Open haard in huiskamer, Zwembad type Starline.

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie