Prachtige Provençaalse villa Mougins in een exclusief gesloten domein, in de buurt van een mooi park. Zuidwestelijke ligging, dus altijd zon bij deze elegante en gezellige moderne Provençaalse villa. De villa is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Binnen kunt u genieten van ca. 350 m² hoogwaardige woonruimte, met zonnige en royale kamers. Een totaal van 5 slaapkamers met badkamer of douche ensuite, waaronder een master slaapkamer met walk-in closet en een eigen terras.

Luxe Provençaalse villa Mougins in gesloten domein

De Provençaalse villa Mougins in gesloten domein beschikt over een groot lager niveau van circa 100 m² met o.a. een volledig uitgeruste bioscoop zaal met bar en een staf slaapkamer met douche. De vlakke en verzorgde tuin met zwembad en poolhouse strekt zich uit over ca. 4.500 m², met duidelijk uitzicht op het oude dorp en de omliggende heuvels.

Luxe Provençaalse villa Mougins in gesloten domein

Luxe Provençaalse villa Mougins in gesloten domein

De Provençaalse villa Mougins biedt ook 6 Parkings, 2 Garages, 1 Kelder (wijnkelder), plus in de kelder 1 Home Cinema, 1 Overige (bar), 1 Overige (leeshoek), 1 sportzaal kamer (evt om te zetten naar studio/slaapkamer), 1 douche / WC, 1 Maid’s kamer (met dakraam). De begane grond: 1 Keuken (open plan met grote eethoek en leidt naar overdekt terras), 1 Entree met garderobe en gasten toiletten, 1 Study, 1 Woonkamer met eethoek en open haard, 1 bijkeuken, 1 slaapkamer met inloop kast leidt naar overdekt terras, 1 Badkamer / WC (met douche).

De eerste verdieping van het Provençaalse villa heeft 2 slaapkamers met vaste kasten, 2 doucheruimtes / toiletten, 1 slaapkamer met vaste kasten en een balkon, 1 Badkamer / WC, 1 slaapkamer met vaste kasten.

Er is air-conditioning in het hele huis, een groot zwembad, Alarm, open haard, elektrische rolluiken op de begane grond met gecentraliseerde opdracht, een automaat sprinklerinstallatie, elektrische poort en romantische buitenverlichting. Het pand in Mougins ligt dicht bij de luchthaven van Nice (25 km), Mougins Golf (2 km) en de zee (7 km).

Luxe Provençaalse villa Mougins in gesloten domein

Kom naar Mougins, Côte d’Azur

Interesse in deze Provençaalse villa Mougins? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins, Theoule, Sainte Maxime en Saint Tropez. We zijn ook actief op Corsica!

Luxe Provençaalse villa Mougins in gesloten domeinUw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie