Prachtige Provençaalse villa in het achterland van Cannes met de naam Les Lauriers Roses. Alleen de naam al doet vermoeden dat dit een bijzondere villa is, perfect gelegen in de heuvels van Grasse. En dat klopt. Dit gebied werd lange tijd gedomineerd door de familie Rothschild en de grondleggers van de Franse parfum industrie. En nu komt u er wonen. Verwarmd door de  Zuid Franse zon, biedt deze luxe Provençaalse villa een spectaculair vrij uitzicht op het roodgekleurde Esterel gebergte. Bij helder weer ziet u, langs de heuvels van St. Mathieu zelfs de zee liggen. Een uitzicht dat nooit gaat vervelen!

Te koop: luxe Provençaalse villa op 15 minuten van hartje Cannes

Voor wie optimaal van het Zuid Franse luxe leven wil genieten, is met de aankoop van deze luxe Provençaalse villa van alle markten thuis. In de nabije omgeving zijn maar liefst vijf golfbanen te vinden waaronder Golf de Bastide op loopafstand. Op slechts twee minuten vindt u de supermarkten en diverse restaurants. Het centrum van Cannes bereikt u in 15 minuten, het Clavery ziekenhuis in 10 minuten, het treinstation SNCG van Grasse op 5 minuten en de luchthaven van Nice ligt op slechts 25 autominuten. Hier wonen betekent genieten van de rust terwijl u alle voorzieningen in de buurt heeft.

Provencaalse villa te koop, 15 minuten van Cannes

Met extra bouwvergunning voor 2e villa

Zoals u op de foto’s goed kunt zien verkeert de villa in perfecte staat. Het terrein is goed onderhouden en de villa komt inclusief een aangrenzend perceel van 2754 M2. Uw terrein is dan totaal 4605 M2 voor maximale privacy rondom uw woning. Voor slimme investeerders biedt dit een extra kans; sinds deze zomer is er een complete bouwvergunning afgegeven. U kunt dus een extra villa bouwen, naast deze villa. Daarmee kunt u 1 villa verhuren en gratis in de andere villa wonen. U kunt er natuurlijk ook paardenstallen of een extra garage op laten bouwen. Deze Provençaalse villa tussen Cannes en Grasse biedt in ieder geval veel mogelijkheden.

Binnen biedt de villa een grote woonkamer van 70 M2. In totaal vier slaapkamers, een klein kantoortje en drie badkamers. De master bedroom op de begane grond heeft een aangrenzende kledingkast, een spa en een sauna. U kunt buiten genieten op in totaal 175 M2 zonnige en schaduwrijke terrassen en het zwembad van 11 x 5 meter.

Provencaalse villa te koop, 15 minuten van Cannes

Luxe Provençaalse villa in Zuid Frankrijk met zwembad en vrij uitzicht

Ofschoon het een klassieke Provençaalse villa is, biedt de woning aan de binnenkant allerlei technische snufjes zoals de nieuwste domotica techniek; vanaf de computer heeft u alle controle over het alarmsysteem, de verlichting, de verwarming en de camera’s. Het totale terrein is prachtig aangelegd. Hier heeft u een carport voor twee auto’s en carport voor een camping-car. Bij het zwembad is een ruime zomerkeuken aanwezig met gezellige bar. De ideale plek om heerlijk lang te genieten van het Zuid Franse weer!

Provencaalse villa te koop, 15 minuten van Cannes

Interesse?

Interesse in deze luxe Zuid Franse villa met extra bouwvergunning? Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Nieuwbouw en luxe villa’s Spanje

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Meer informatie over Grasse vindt u hier

Property Features

  • alarmsystem
  • domotica
  • in perfecte staat
  • sauna
  • zwembad

Locatie