Een plaatje, zo mag u deze prachtige Mas in Mougins met vrij uitzicht best noemen. Als u naar buiten kijkt, ziet u alleen maar groene glooiende heuvels en toch bent u dichtbij de winkels. Uw Mas in Mougins is gesitueerd in een park en beschikt over bijna 8.000 m2 grond, voldoende voor extra privacy om u heen.

Prachtige Mas in Mougins Pibonson met vrij uitzicht

Prachtige Mas in Mougins Pibonson met vrij uitzicht

Binnen is de Mas in Mougins ruim en groot, zoals we dat uit vroeger tijden kennen. Deze voormalige boerderij biedt 400 m2 woonruimte verdeeld over 5 slaapkamers, een kantoor en een grote ontvangsthal. U kunt zelfs nog eens extra 350 m2 bij bouwen, waarmee u van deze Mas die een Zuid Westelijke ligging heeft een paleis kunt maken.

Loopt u even mee naar binnen? Op de begane grond vinden we de entree, een woonkamer met eetgetdeelte, een aparte keuken en een technische ruimte. Op het tuin niveau is het zwembad te vinden, een tweede woonkamer, een kantoor en een wasruimte. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden en twee badkamers. Er is een ruime garage en parkeerplek voor 8 auto’s. De Mas in Mougins heeft tot slot een annexe met twee slaapkamer en een badkamer. Handig voor oudere kinderen of gasten.

Prachtige Mas in Mougins Pibonson met vrij uitzicht

Een villa kopen in Mougins betekent kiezen voor kwaliteit en klasse. Het chique dorp ligt strategisch perfect ten opzichte van de golfbanen en de zee, twee factoren die het leven in Zuid Frankrijk zo mooi maken. In het centrum van Mougins heerst een gezelligheid in de restaurants die uitnodigen om hier iedere dag te lunchen of te dineren. En waarom ook niet; u woont hier tenslotte om van het het Zuid Franse leven te genieten. Pluspunt van Mougins is dat het mondaine Cannes met de vele festivals op slechts 15 minuten per auto te bereiken is. Wie van het leven houdt gaat aan de Côte d’Azur natuurlijk veel op pad. Maar wat is het dan heerlijk thuiskomen in uw eigen Mas op zo’n prachtige locatie.

Zoekt u een villa of Mas in Mougins?

Neem dan contact met ons op voor meer foto’s of een bezichtiging van deze of van andere soortgelijke objecten. Bel met Ab en Jo op +33770186203 of mail ons op info@wonenaandecotedazur.nl

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Locatie