Soms valt alles op zijn plek; dat u nu dit bericht leest op het moment dat u iets bijzonders wilde kopen voor uzelf en de familie. Het liefst natuurlijk in Theoule sur Mer, een kleine badplaats op niveau met louter luxe villa’s, aardig publiek en prima restaurants. Wie in Theoule een moderne villa aan zee zoekt, weet natuurlijk dat Cannes om de hoek ligt en u nooit ver verwijderd bent van een golfbaan, sterren restaurants en een luchthaven voor de privéjet. De moderne villa aan zee is voorzien van een lift en een uitgebreid home-automation systeem waarmee u alle techniek in de villa kunt bedienen en controleren.moderne villa aan zee Theoule sur mer te koop

Te koop: moderne villa aan zee Theoule sur Mer

Deze moderne villa aan zee in Theoule sur Mer ligt veilig verscholen in de gesloten domein, met een heerlijk uitzicht over de baai van Theoule. Er zijn 4 slaapkamers en vier badkamers plus een aparte studio voor uw gasten. Uiteraard is er een zwembad en diverse terrassen voor de lunch of het diner. Het uitzicht over zee loopt tot aan Cannes (altijd leuk met het vuurwerk festival) en de Lerins eilanden. Een perfecte plek voor een perfecte moderne villa aan zee. Toch bent u in drie minuten bij de eerste winkels en in twintig minuten op de Croisette. Er is een mogelijkheid voor een parkeerplaats bij de haven.

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

Vraag meer foto’s en neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

moderne villa aan zee Theoule sur mer te koop

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie