Als u op zoek bent naar een moderne villa in Beaulieu sur Mer, dan weet u dat de Boulevard Edouard VII een van de beste woongebieden is. Hier bieden wij een echt pareltje aan met deze moderne villa Beaulieu sur Mer en een panoramisch uitzicht op zee. Kwaliteit en stijl zijn nog nooit zo goed geëvenaard als in deze moderne villa Beaulieu sur Mer. En u hoeft u geen zorgen te maken over de inrichting; de villa wordt verkocht inclusief alle meubels.

Moderne villa Beaulieu sur Mer met eindeloos uitzicht op zee

Strakke vormgeving, zeer luxe afwerking en heel veel ruimte om van te genieten. Twee verdiepingen zijn verbonden met een open trap of lift van 175 m². U voelt zich thuis bij aankomst in de entreehal, neemt een ​​drankje en wat tapas uit de volledig uitgeruste open keuken met centraal kookeiland. De hoofdslaapkamer is voorzien van een badkamer ‘en-suite’ en een heerlijke inloopkast.

Moderne villa Beaulieu sur Mer met eindeloos uitzicht op zee - Cote Azur

De andere slaapkamers hebben eigen doucheruimtes, dus iedereen heeft zijn of haar privégedeelte. Er is een zelfstandige studio en natuurlijk een garage. Tenslotte; een prachtig oneindig zwembad met een uitzicht dat u nooit zult vergeten. Deze moderne villa Beaulieu sur Mer ligt op slechts 15 minuten van Monaco en 25 minuten van de internationale luchthaven van Nice.

Te koop: villa Beaulieu sur Mer met eindeloos uitzicht op zee

Meer foto’s of een rondleiding ter plaatse? Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Property Features

  • Air-conditioning
  • Alarmsysteem
  • Buitenverlichting
  • domotica
  • Dubbele beglazing
  • gemeubileerd
  • Irrigatiesproeier
  • Lift
  • videobeveiliging
  • zwembad

Locatie