Deze ruime villa op een afgesloten landgoed biedt u een van de beste open uitzichten aan de Côte d’Azur. De dominante positie biedt maximale privacy zodat u ongestoord en in alle stilte van een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels kunt genieten. Dit is niet zomaar een huis te koop, dit is een unieke villa in een uitzonderlijke omgeving. Als u dichtbij de natuur wilt zijn, maar tegelijkertijd omringd bent met goed en luxe wonen, dan is deze gerenoveerde ruime villa in Mouans Sartoux een bezoekje zeker waard.

Mouans Sartoux, ruime villa met exceptioneel uitzicht

Mouans Sartoux, ruime villa met exceptioneel uitzicht

Mouans Sartoux is een klein dorpje in het achterland van Cannes, dicht bij Mougins. Het heeft zijn originele traditionele stijl behouden, met prachtige bloemrijke straten, fonteinen en gevels in de originele, warme Provençaalse kleuren. Wie zo dicht bij de natuur woont als in uw grote villa in Mouans Sartoux heeft makkelijk toegang tot het buitenleven. Dit is een prachtige omgeving voor natuurliefhebbers en degenen die graag wandelen of paardrijden.

Mouans Sartoux, ruime villa met exceptioneel uitzicht

Mouans Sartoux, ruime villa met exceptioneel uitzicht

Deze prachtige ruime villa van ca. 250 m2 is volledig gerenoveerd. In totaal zijn er 4 slaapkamers, een gezellige open keuken en een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Uw terrein is een vlakke tuin van ca. 5000 m² met zwembad. U kunt hier makkelijk uw golf put vaardigheden oefenen! Op uw terrein is een onafhankelijke volledig uitgeruste studio, perfect voor gasten of uw au-pair. Met zoveel grond kunt u nog eens 127 m2 aan de villa bouwen, plus 76 m2 bij het zwembad, voor bijvoorbeeld een openlucht bar en poolhouse.

Mouans Sartoux, ruime villa met exceptioneel uitzicht

Bezoek deze ruime villa in Mouans Sartoux

Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref APCOG. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

 

Location