Een nieuw appartement met zeezicht en zwembad in Nice Fabron is zo’n beetje het beste wat u kunt bedenken als het gaat om gemak en het vakantiegevoel vanaf het moment dat u bent geland op Nice airport. U stapt op de tram en binnen 5 minuten bent u thuis in Fabron. De tram brengt u ook zo in hartje Nice. De wijk Fabron was altijd een beetje een slaapwijk, met relatief veel ouder Niçoise mensen die graag naar de boulevard drentelen om van de zee te genieten. Maar Nice is als hoofdstad van de Côte d’Azur onstuimig en groeiend en bovendien boordevol ambities. Na het nieuwe voetbalstadion Riviera Allianz opent over twee jaar de grootste Ikea aan de Côte d’Azur in Nice zijn deuren en in Eco Valley stromen de nieuwe tech-bedrijven en start-ups binnen waarmee Nice het innovatiestokje van Sophia Antipolis overneemt.

Nieuw appartement met zeezicht en zwembad te koop Nice Fabron

 

Wonen in een nieuw appartement in Nice

Om al deze groei te kunnen bereikbaar te maken voor het publiek worden in een rap tempo tramlijnen aangelegd. Over de boulevard, langs zee rijdt in 2018 de eerste Tram West of ‘Ouest’ (oe-west) zoals de Fransen zeggen. En deze tramlijn verbindt de luchthaven van Nice met het oude centrum én uw nieuwe appartement in Nice Fabron. Waar vooruitgang niet te stoppen is verschijnen prachtige nieuwbouw projecten, zoals dit complex dat prachtig op een heuvel ligt, omgeven is door een citroenboomgaard.

Nieuw appartement met zeezicht en zwembad te koop Nice Fabron

Nieuw appartement met zeezicht en zwembad te koop Nice Fabron

Nieuw appartement met zeezicht en zwembad

Uw appartement wordt geleverd in verschillende formaten, variërend van studio tot 2 slaapkamer appartement. In totaal 29 appartementen zijn beschikbaar en het zwembad is royaal genoeg voor alle bewoners. Vanaf de eerste verdieping geniet u hier van panoramisch zeezicht. En omdat u in een rustige wijk woont, heeft u nauwelijks het idee dat u officieel in de metropool Nice woont. Maar mede nieuwe tram of met de fiets bent u zo aan zee waar jong en oud wandelt, jogt of fietst. Voor de lol of op weg naar een heerlijk strandrestaurant of voor een dagje winkelen in de gezellige binnenstad. U stapt straks bij de luchthaven ook zo op de trein voor een dagje shoppen in Cannes of Monaco.

Nieuw appartement met zeezicht en zwembad te koop Nice Fabron

 

Pionieren is een voorsprong nemen op de rest

Investeren in een nieuw appartement met zeezicht in Nice Fabron betekent met vooruitziende blik een tweede huis kopen in Zuid Frankrijk. ideaal als tweede woning, want vanaf de luchthaven pakt u straks de tram en stapt u om de hoek uit. Dat betekent dat dit ook een perfecte investering is om te verhuren. Het zomerseizoen duurt in Zuid Frankrijk van april tot oktober en alle hotels zitten nagenoeg vol. Dat maakt uw nieuwsbouw appartement met zeezicht makkelijk te verhuren. Heeft u belangstelling voor een nieuw appartement in Zuid Frankrijk met zwembad en zeezicht? neem dan contact op met Ab en Jo voor meer informatie. Bel of WhatsApp +33770186203 of mail ons info@wonenaandecotedazur.nl

Nieuw appartement met zeezicht en zwembad te koop Nice Fabron

 

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Property Features

  • gunstige ligging
  • Vlakbij nieuwe tramlijn West
  • Zeezicht
  • zwembad

Location