Dit is de laatste kans op een nieuw appartement in het hart van Theoule sur Mer. Perfect gelegen 0p slechts 350 meter wandelen van het heerlijke zandstrand en populaire restaurants zoals Nino en Marco Polo. De haven vindt u op 600 meter en natuurlijk liggen alle winkels zoals supermarkt en bakker binnen 200 meter van uw nieuw appartement. Uw nieuwe appartement in het hart van Theoule sur Mer is een ideale uitvalsbasis voor een dag strand en zee of om te gaan golfen of een stad als Cannes te bezoeken.

Laatste kans op een nieuw appartement in Theoule sur Mer

De in totaal 28 appartementen zijn door de architect prachtig vormgegeven in een gebouw met twee kleuren. Het totaal is een mix tussen modern en traditioneel; strak van voren en een dak van traditionele dakpannen. In uw appartement zijn alle vertrekken voorzien van grote vloertegels van 45 x 45 cm. De luxe gladde verf, zware binnendeuren, dubbel glas en airconditioning zorgen voor een stijlvolle en complete afwerking en een badkamer die voorzien is van Grohe sanitair.

Nieuwe appartementen Theoule sur Mer te koop, zuid frankrijk, cannes, kopen, makelaar, ontlerend goed, nieuwbouw

Prijzen nieuw appartement Theoule sur Mer 

Twee slaapkamer appartement 34 Prijs 337 000 euro inclusief twee parkeerplaatsen en complete keuken!

Twee slaapkamer appartement 41 Prijs 359 000 euro inclusief twee parkeerplaatsen

Twee slaapkamer appartement 56 Prijs 319 000 euro inclusief twee parkeerplaatsen

Twee slaapkamer appartement 57 Prijs 289 000 euro inclusief twee parkeerplaatsen

Twee slaapkamer appartement 58 Prijs 312 000 euro inclusief twee parkeerplaatsen

 

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel of App snel met Ab en Jo in Frankrijk +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis download: French Riviera lifestyle app 

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Nieuwe appartementen Theoule sur Mer te koop, zuid frankrijk, cannes, kopen, makelaar, ontlerend goed, nieuwbouw Nieuwe appartementen Theoule sur Mer te koop, zuid frankrijk, cannes, kopen, makelaar, ontlerend goed, nieuwbouw

 

Locatie