Iedereen wil natuurlijk een penthouse, dus het is vaak dringen wie als eerste het bovenste appartement kan kopen. En bent u er als eerste bij, dan willen veel mensen het oppervlakte nog eens vergroten en er nog een penthouse aan toevoegen. Bij deze modern vormgegeven kleinschalige residentie aan die zeeweg met de beroemde naam, kunt u dit niet meer doen want de verkoop is in volle gang. Maar u kunt nog wel een duplex penthouse kopen; met een total oppervlak van 120 m2 verdeeld over de 3e en 4e verdieping en twee terrassen met plaats voor een jacuzzi.

Vanuit uw nieuwe duplex penthouse in Beausoleil geniet u van een betoverende blik over de baai van Monaco. Beausoleil noemt men daarom ook wel ‘De Poort van Monaco’. U kunt inderdaad naar dit Monaco vol glamour, Formule 1 en luxe jachten wandelen vanaf uw nieuwe locatie. Maar waarschijnlijk geniet u net zo graag van Monaco op afstand met alle luxe die dit project u te bieden heeft. U woont hier in 2019 op een prachtige locatie, met vol zeezicht en natuurlijk de hele dag door de zon. En Beausoleil zelf is natuurlijk ook de moeite waard, met de smalle straatjes en verstopte sfeervolle restaurantjes.

Nieuw duplex penthouse Beausoleil, met vrij uitzicht over Monaco

Nieuw duplex penthouse Beausoleil, met vrij uitzicht over Monaco

Deze appartementen in Beausoleil hebben een bijzondere vormgeving, met terrassen geïnspireerd op de golven van de Middellandse zee. U kunt eindeloos ver kijken over de zee en Monaco. Er is een keuze uit verschillende type nieuwbouw appartementen in Beausoleil, vlak boven Monaco. Er zijn geen studio’s, maar wel 1,2 en 3 slaapkamer appartementen. Wie ooit in Beausoleil is geweest, weet dat het hier lastig parkeren is, maar met de handige autolift is parkeren voor u geen probleem; uw auto staat veilig beneden in de garage.

Luxe appartementen Beausoleil, boven Monaco

Nieuw duplex penthouse Beausoleil boven Monaco

Vanzelfsprekend hoort bij een residentie op stand ook een afwerking van grote klasse; zo heeft de residentie een eigen sauna en fitnessruimte om de bewoners in goede gezondheid te houden. Er zijn meer high-end services beschikbaar, al naar gelang uw wensen om het wooncomfort verder te verbeteren. Geniet van het leven, dichtbij Monte Carlo en investeer in een luxe appartement in een intieme en stijlvolle residentie op een toplocatie. Neem contact met ons op voor een brochure en de plattegrond van uw penthouse op de 3e en 4e verdieping.

Maak een afspraak om de locatie waar uw duplex penthouse verschijnt en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref SV-GAM. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Beausoleil, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Huizen aanbod Côte d’Azur’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: onze App over de Côte d’Azur

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie