Als u van Antibes houdt met zijn dagelijkse levendigheid, de grote markt op donderdag en het gezellige stadscentrum dan denkt misschien wel om een appartement te kopen in het centrum van Antibes Côte d’Azur. Van hier uit bent u immers overal dichtbij. Deze nieuwe residentie ligt dan ook aan de hoofdstraat, op slechts 500 meter van het centrale plein Place de Gaulle en op een paar minuten lopen van de stranden van La Salis. Dit zandstrand is populair bij de lokale bevolking en biedt een prachtig uitzicht op de oude binnenstad van Antibes.Nieuw appartement Antibes centrum met zeezicht

 

Nieuwbouw appartement in hartje Antibes met zeezicht

Vanuit dit appartement dat op de 6e verdieping van 7 in totaal ligt, heeft u uitzicht op de stad Antibes én op de zee. De exclusieve residentie heeft maar 14 appartementen in een sterk eigentijds design. Alle appartementen zijn ontworpen om comfort te optimaliseren en de helderheid van de zon en de Middellandse Zee te vangen.

U beschikt daartoe over grote ramen en een breed zonnig terras met prachtig uitzicht op zee en de beroemde Cap d’Antibes. De woning voldoet aan de strengste criteria inzake veiligheid met “isoblindées doors”, videofoon en beveiligde toegang. De nieuwe constructie is voorzien van het RT 2012 (Thermische Reglement) certificaat dat u een optimale warmte- en geluidsisolatie garandeert.

Nieuw appartement Antibes centrum met zeezicht

Prijzen top appartement Antibes centrum met uitzicht op zee

Nieuw appartement Antibes centrum 5e verdieping
1 slaapkamer 41.81m²
Expositie West
253 000 euro

Nieuw appartement Antibes centrum 6e verdieping
1 slaapkamer 42,45m²
Expositie West
263 000 euro

Nieuw appartement Antibes centrum 1e verdieping
2 slaapkamers 66.91m²
Expositie Noord-Oosten
340 000 euro

Nieuw appartement Antibes centrum 2e verdieping
2 slaapkamers 68.22m²
Expositie West
348 000 euro

Nieuw appartement Antibes centrum 3e verdieping
2 slaapkamers 68.22m²
Expositie West
360 000 euro

Nieuw appartement Antibes centrum 4e verdieping
2 slaapkamers 68.22m²
Expositie West
371 000 euro

Nieuw appartement Antibes centrum 5e verdieping
2 slaapkamers 71.82m²
Expositie Zuid-Oost
492 000 euro

 

Geïnteresseerd in een nieuw appartement in het centrum van Antibes?

Maak een afspraak om de woning te bezoeken, 7/7. We laten u graag deze en een aantal soortgelijke projecten zien zodat u de beste keuze kan maken. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle huizen, villa’s, penthouses en appartementen te koop aan de Franse Rivièra in en rond Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule.

Property Features

  • 6e etage met zeezicht
  • In het centrum van Antibes
  • Op loopafstand van markt en zee

Locatie