Dit komt u niet zo vaak tegen; een nieuwbouw appartement in Juan les Pins op loopafstand naar het strand. Dat maakt dit complex tot de perfecte uitvalbasis om alles uit uw vakantie of vast verblijf te halen. Sinds de samenvoeging met Antibes staat de combinatie Antibes Juan les Pins garant voor een levendige sfeer, ook gedurende de wintermaanden. Nou ja winter, het blijft eigenlijk altijd wel aangenaam wonen natuurlijk aan de Côte d’Azur. Met versmarkten, veel live muziek, het casino en de strandrestaurants die steeds langer mogen open blijven; de Côte d’Azur bruist als nooit tevoren.

Nieuwbouw appartement op 100 meter van strand Juan les Pins

Dit nieuwe complex straalt alles uit om maximaal te genieten van de Zuid Franse zon. Grote raampartijen en schuifdeuren zodat het licht fijn naar binnen valt. Een luxe afwerking en keuze uit de beste kwaliteit tegels voor de vloer, de keuken en de badkamer(s). Het aanbod varieert van studio tot aan penthouse en de oplevering is gepland voor eind 2018. Kijkt u vooruit en wilt u meer gaan genieten van het leven? Een nieuwbouw appartement dichtbij het strand is de oplossing!

Reserveer tijdig in Juan les Pins

Interesse in een nieuwbouw appartement in Juan les Pins? Vraag om meer informatie met ref-JLPSGC of reserveer direct een bezichtiging.

Nieuwbouw appartement op 100 meter van strand Juan les Pins Nieuwbouw appartement op 100 meter van strand Juan les Pins Nieuwbouw appartement op 100 meter van strand Juan les Pins

Kom naar Zuid Frankrijk

Geïnteresseerd in een nieuwbouw appartement in Juan les Pins? Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

iphone-mobiel-zuid-frankrijk-app

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie